Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 10:20

Πάτρα: Κατάστημα κλειστό λόγω... χωρισμού!

Γράφτηκε από την

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία κλειστού καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας, πάνω στην οποία αναγράφεται οι λόγοι το προσωρινού έστω κλεισίματος του μαγαζιού.

Οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν (τουλάχιστον άμεσα) με την οικονομική κρίση που υπάρχει και που έχει οδηγήσει όλα τα αυτά τα χρόνια στο «λουκέτο» δεκάδες μαγαζιά, αλλά με τον χωρισμό.

Προφανώς το μαγαζί ήταν υπό την ιδιοκτησία ζευγαριού που αποφάσισε να χωρίσει και έτσι μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες το κατάστημα θα παραμείνει, όπως αναγράφει η πινακίδα κλειστό.

Το ζευγάρι, όχι μόνο δεν έκρυψε την αιτία του χωρισμού του, αλλά την γνωστοποίησε στην βιτρίνα του καταστήματος το, παραξενεύοντας πολλούς και σχολιάζοντας το στα social media. 

To μυστήριο, πάντως, λύθηκε αφού το όλο θέμα είχε να κάνει με μία πλάκα που έκανε φίλος στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Οπότε ούτε χωρισμός παίζει, ούτε προσωρινό κλείσιμο,  ούτε κρίση. Καλά στο τελευταίο πλάκα είπαμε να κάνουμε και εμείς με βάση τις συνθήκες που υπάρχουν γενικά στην αγορά...

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr