Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 13:16

'Φωνάξτε έναν εξορκιστή!': Δείτε πως ένα τρίχρονο μετέτρεψε 8ωρη πτήση σε κόλαση

Γράφτηκε από την
'Φωνάξτε έναν εξορκιστή!': Δείτε πως ένα τρίχρονο μετέτρεψε 8ωρη πτήση σε κόλαση

Ένας τρίχρονος προκάλεσε πανδαιμόνιο σε υπερατλαντική πτήση, με τους γονείς του να εμφανίζονται απρόθυμοι να τον συνετίσουν και του υπόλοιπους επιβάτες να υπομένουν καρτερικά το μαρτύριο επί οκτώ ώρες. Αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο. Θα το αντέχατε;

Λίγο ή πολύ όλοι έχουμε γίνει κάποια στιγμή μάρτυρες μιας σκηνής όπου ένα... ανεξέλεγκτο παιδάκι αρχίζει τσιρίδες, ουρλιαχτά και κλάματα σε δημόσιο χώρο. Συχνά είναι ενοχλητικό, άλλες φορές χαριτωμένο, κάποιες άλλες ενδέχεται να υπάρχει σοβαρός λόγος πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είθισται όλοι να στρέφουν το βλέμμα στους γονείς, με μία σειρά από εύλογες απορίες, όπως γιατί το παιδί συμπεριφέρεται έτσι ή γιατί δεν μπορούν να το "συμμαζέψουν". Όποια κι αν είναι η άποψή σας για το θέμα, σίγουρα δεν έχετε ζήσει κάτι σαν αυτό που θα δείτε στη συνέχεια και ακόμη πιο σίγουρα δεν μπορείτε να πείτε πως θα αντιδρούσατε σε μία τέτοια περίσταση

Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθούμε ένα τρίχρονο αγόρι να μετατρέπει μια υπερατλαντική πτήση σε "κόλαση" για τους επιβάτες. Το βίντεο τραβήχτηκε στις 26 Αυγούστου σε πτήση της Lufthansa από τη Γερμανία προς τη Νέα Υόρκη, από το Νεοϋορκέζο καλλιτέχνη Shane Townley, έναν από τους επιβάτες που χρειάστηκε να ζήσουν σε αυτή την "κόλαση" επί οκτώ ώρες.

Στο βίντεο φαίνεται το αγόρι να βρίσκεται εκτός εαυτού, να ουρλιάζει και να χτυπιέται πριν ακόμη απογειωθεί το αεροσκάφος. Η μητέρα του, προκειμένου να τον καθησυχάσει, αρκείται στο να ρωτήσει την αεροσυνοδό πότε θα τεθεί σε λειτουργία το... wifi για να απασχοληθεί ο μικρός μα την ταμπλέτα του. Για να λάβει την απάντηση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μετά την απογείωση.

Όχι ότι και τότε καλυτέρευσε η κατάσταση. Το αγοράκι συνεχίζει να συμπεριφέρεται ανεξέλεγκτα, με τις φωνές του και τα ουρλιαχτά να ακούγονται ακόμη και κάτω από τα ακουστικά που χρησιμοποίησαν ως "ασπίδα" οι επιβάτες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε μετά από μία, δύο, τρεις... οκτώ εφιαλτικές ώρες πτήσης. Στις εικόνες βλέπουμε ανθρώπους να δυσφορούν, να κλείνουν τα αυτιά τους, να κοιτάνε τριγύρω τους σε απόγνωση, τις αεροσυνοδούς να προσπαθούν... αλλά μάταια. Όσο για τους γονείς, η μητέρα ακούγεται μόνο μια φορά να λέει στον μικρό να ηρεμήσει, όταν αυτός σηκώνεται όρθιος κι αρχίζει να σκαρφαλώνει πάνω στα καθίσματα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που έγινε viral, η αεροπορική εταιρεία έσπευσε να δικαιολογηθεί ότι το προσωπικό της έπραξε τα δέοντα για να διασφαλιστεί η ηρεμία στην πτήση. Ωστόσο, διάφορες "πηγές" διέρρευσαν σε διεθνή ΜΜΕ ότι το αγοράκι πάσχει από ενός είδους διαταραχή που προκαλεί τέτοια ξεσπάσματα στην συμπεριφορά του. Ειδικά σε αυτή την περίπτωση, οι γονείς θα όφειλαν να έχουν ενημερώσει την εταιρεία προκειμένου να ληφθεί η απαραίτητη μέριμνα κάτι που μάλλον δεν έγινε.

Οσο για τους υπόλοιπους επιβάτες; Οι σκηνές από την ώρα της αποβίβασης είναι ενδεικτικές, όπως και η ατάκα ενός από αυτούς: "Φωνάξτε έναν εξορκιστή"...

Δείτε περισσότερα στο news247.gr


NEWSLETTER