Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 12:17

Μπήκε να χαλάσει 100δόλαρο και βγήκε εκατομμυριούχος

Γράφτηκε από την
Μπήκε να χαλάσει 100δόλαρο και βγήκε εκατομμυριούχος

Σε καμία περίπτωση ο νεαρός Νεοϋορκέζος δεν περίμενε πως μια βόλτα στην κάβα της γειτονιάς θα του άλλαζε τη ζωή. Μπήκε με 100 δολάρια και βγήκε με 5 εκατομμύριο

 

Θα σας έχει τύχει πολλές φορές. "Δεν κρατάτε πάνω σας ψιλά", που λέει και η φράση και έτσι χρειάζεστε τη συνδρομή κάποιου μαγαζιού να σας "χαλάσει". Αν μάλιστα είστε και λίγο "περήφανος", δεν θα καταδεχτείτε να ζητήσετε απλά από τον υπάλληλο να σας "σπάσει" το μεγάλο χαρτονόμισμα. Θα πάρετε κάτι για να δικαιολογήσετε την παρουσία σας εκεί. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο 24χρονος Γουίλιαμ Γουίλιαμς, που ήθελε να "χαλάσει" χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων σε κάβα με αλκοολούχα ποτά. Μπαίνοντας στο κατάστημα επέλεξε έναν λαχνό τύπου "ξυστό" των 20 δολαρίων. Το τυχερό δελτίο κέρδιζε 5 εκατομμύρια δολάρια.

"Έπρεπε να κάνω ψιλά για να αγοράσω αρώματα" ανέφερε ο ίδιος στους υπεύθυνους της εταιρίας τυχερών παιχνιδιών που του απένημαν το ποσό. "Επέλεξα το δελτίο με το πιο υψηλό βραβείο των 5 εκατομμυρίων, γιατί στο παρελθόν είχα κερδίσει 700 δολάρια" σχολίασε ο τυχερός, του οποίου η τύχη "κλιμακώθηκε" όπως όλα δείχνουν.

Όταν είδε πως το δελτίο κέρδιζε το αστρονομικό αυτό ποσό, έτρεξε στη σύντροφό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο να της το ανακοινώσει. Ο Γουίλιαμ (24) και η Μισέλ (25) δήλωσαν πως σκοπεύουν να βοηθήσουν με τα χρήματα κάποιο μέλος της οικογένειάς τους που έχει ανάγκη και να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί με μοτοσικλέτες.

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER