Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 13:13

Σπαζοκεφαλιά: Πώς χωρούν 9 άνθρωποι σε ένα μικρό αυτοκίνητο;

Γράφτηκε από την
Σπαζοκεφαλιά: Πώς χωρούν 9 άνθρωποι σε ένα μικρό αυτοκίνητο;

Σπαζοκεφαλιά: πώς χωρούν 9 άνθρωποι σε ένα μικρό αυτοκίνητο; Εννέα Γάλλοι έφηβοι έδωσαν την απάντηση προτού ωστόσο τους σταματήσει για έλεγχο η χωροφυλακή.

Μηχανοκίνητη μονάδα της χωροφυλακής που έκανε ελέγχους το Σάββατο το βράδυ κοντά στην Λιόν, στην κεντροανατολική Γαλλία, έκανε σήμα σε ένα μικρό όχημα για να τού κάνει έλεγχο.

"Οι χωροφύλακες παρατήρησαν ότι το μικρό αυτοκίνητο δυσκολευόταν να σταματήσει και η αιτία ήταν ότι σε αυτό είχαν στοιβαχτεί εννέα έφηβοι", όπως γράφουν τα όργανα της τάξης στις σελίδες τους στο Twitter και το Facebook προσθέτοντας ότι οι νεαροί είχαν βγει βόλτα "για να βρουν παγωτά".

"Τρεις από τους εφήβους καθόντουσαν μπροστά και οι έξι υπόλοιποι στο πορτμπαγκάζ!", διευκρινίζουν οι χωροφύλακες δίνοντας και την απάντηση στην σπαζοκεφαλιά.

"Έπειτα από μια κατσάδα από τους γονείς τους", που ήρθαν να μαζέψουν τα πολυμήχανα τέκνα τους, οι έφηβοι επέστρεψαν στα σπίτια τους "χωρίς ωστόσο τα παγωτά, τα οποία είχαν στο μεταξύ λιώσει", καταλήγουν οι χωροφύλακες στις αναρτήσεις τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP


NEWSLETTER