Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 14:00

Viral: Σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν κολυμβητές σε παραλία της Φλόριντα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Viral: Σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν κολυμβητές σε παραλία της Φλόριντα (Βίντεο)

Δεκάδες άνθρωποι έσπευσαν για να σχηματίσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα σε παραλία της Φλόριντα την Κυριακή, προκειμένου να διασώσουν τουλάχιστον έναν κολυμβητή που είχε παρασυρθεί από ένα θανάσιμο ρεύμα εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Μπάρι.

Tο πυροσβεστικό σώμα της περιοχής προειδοποίησε το κοινό να μείνει μακριά από την θάλασσα την Κυριακή, μετά από «δεκάδες κλήσεις για κολυμβητές που διατρέχουν κίνδυνο».Οι Αρχές κατάφεραν να διασώσουν τελικά 38 άτομα ενώ ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Μπρέντα Βίνσεντ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το businessinsider, κάποιοι φαίνεται πως δεν άκουσαν τις Αρχές και μπήκαν τελικά στην θάλασσα παρά την προειδοποίηση για την τροπική καταιγίδα που είχε σημάνει συναγερμό στην Νέα Ορλεάνη, υπό τον φόβο για νέα «Κατρίνα».

Το βίντεο διάσωσης των κολυμβητών, που έχει γίνει viral, δείχνει δεκάδες άτομα παραταγμένα στην σειρά, να σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να μην παρασυρθούν από τα ρεύματα, καθώς και κάποιους άλλους με ιστιοσανίδες.


NEWSLETTER