Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:20

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί μετά από 15 χρόνια (φωτο)

Γράφτηκε από την

Τα «Φιλαράκια» επέστρεψαν σε μία ιστορική επανένωση της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας, ενώ το ενδεχόμενο να τους δούμε στη μεγάλη οθόνη μένει ακόμα ανοιχτό.

Η σκέψη εκατομμυρίων θαυμαστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» από τον Μάιο του 2004, όταν και παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο, γυρνούσε πάντα γύρω από την επανένωση των έξι φίλων. Και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν…

Το λαμπερό καστ της σειράς «Τα Φιλαράκια», η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ, εμφανίστηκαν και ξανά όλοι μαζί, στην πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Ιnstagram, που αμέσως έγινε το απόλυτο viral στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Τα Φιλαράκια» ποζάρουν όλα μαζί, για πρώτη φορά 15 χρόνια μετά το τηλεοπτικό τέλος της σειράς. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Λίσα Κούντροου, τον Ματ Λε Μπλανκ, τον Μάθιου Πέρι και τον Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Και τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Ιnstagram. Γεια σου Ιnstagram!» έγραψε στη λεζάντα της «ιστορικής» selfie, η Τζένιφερ Άνιστον θέλοντας να γιορτάσει με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο την πρεμιέρα της στον κόσμο του Instagram.