Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 15:00

«Friends»: Η Έμα απάντησε στο αστείο του Τσάντλερ για το 2020 (φωτο)

Γράφτηκε από την

Οι περισσότεροι φαν της σειράς σίγουρα θυμάστε το επεισόδιο «The One With the Cake» που προβλήθηκε το 2003.

Η ιστορία είχε ως εξής: είναι τα πρώτα γενέθλια της Έμα και η Ρέιτσελ με τον Ρος οργανώνουν μια γιορτή. Η Μόνικα και ο Τσάντλερ παραπονιούνται γιατί ήθελαν να περάσουν το διήμερο στα βουνά. Τελικά όλα τα φιλαράκια περευρίσκονται στη γιορτή αλλά ενοχλούνται όταν ανακαλύπτουν ότι η Έμα κοιμάται και η Ρέιτσελ αρνείται να την ξυπνήσει για να ξεκινήσει το πάρτι.

Κατά τη διάρκεια της μάζωξης επίσης ο Ρος καταγράφει στην κάμερα το αστείο μήνυμα της Μόνικα και του Τσάντλερ για τα μελλοντικά 18α γενέθλια της Έμα, το 2020!

«Γεια σου, Έμα. Βρισκόμαστε στο 2020. Κοιμάσαι ακόμα;» ξεκινάει ο Τσάντλερ ενοχλημένος με τη Μόνικα να προσθέτει ειρωνικά: «Είμαστε η θεία Μόνικα και ο θείος Τσάντλερ παρεμπιπτόντως – ίσως να μη μας αναγνώρισες γιατί έχουμε να μιλήσουμε στους γονείς σου εδώ και 17 χρόνια» και συνεχίζουν λέγοντας ότι έχασαν την εκδρομή τους και η αιτία ήταν η κοιμισμένη τελικά μικρή.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=8gzmZsprXuw&feature=emb_title}

Όσο κι αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, τα (17) χρόνια πέρασαν, το 2020 μόλις ανέτειλε στη ζωή μας και η πάλαι ποτέ μικρή Έμα, είναι μια ενήλικη και πανέμορφη νέα γυναίκα. Ο λόγος για τη Νοέλ Σέλντον που μαζί με τη δίδυμη αδελφή της Κάλι υποδύθηκαν την Έμα. Η Νοέλ λοιπόν θυμήθηκε εκείνο το επεισόδιο και ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία με τη βοήθεια του Photoshop έβαλε τον εαυτό της μέσα στο Central Perk, γράφοντας: «Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου, χαρούμενο 2020!».  

Πηγή: reader.gr