Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 12:00

Πατέρας βρήκε το απόλυτο κόλπο για να κοιμίζει το μωρό του σε ένα λεπτό - Έγινε viral (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πατέρας βρήκε το απόλυτο κόλπο για να κοιμίζει το μωρό του σε ένα λεπτό - Έγινε viral (Βίντεο)

Ένα έξυπνο κόλπο για γονείς που προσπαθούν να κοιμίσουν τα μωρά τους, και μάλιστα σε λιγότερο από ένα λεπτό μοιράστηκε ένας vlogger πατέρας στο Facebook, με τους οπαδούς του να τρελαίνονται.

Οι γονείς μπορούν να κατανοήσουν την δυσκολία του πράγματος. Να βάλεις για ύπνο ένα μωρό, την ώρα που εσύ είσαι κομμάτια, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Γι' αυτό σε κάθε νέο κόλπο που κυκλοφορεί, σπεύδουν όλοι να το δοκιμάσουν. Όπως εκείνο με τον πατέρα που κοίμιζε το μωρό του με ένα χαρτομάντιλο.

Ο Όστιν Μάιλς Τζέτερ που ζει στο Τέξας, όμως βρήκε ένα άλλο κόλπο και εξήγησε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook πώς καταφέρνει να κοιμίσει σε δευτερόλεπτα την μόλις 4 μηνών κόρη της Τσάρλι, με ένα κόλπο που ήταν αρκετά δημοφιλές στις παλαιότερες γενιές. «Άκουσα ότι αν τρίβεις απαλά τα φρύδια τους, θα κοιμηθούν» λέει στο βίντεο, ενώ κάθεται σε μια κουνιστή πολυθρόνα και ετοιμάζεται να το δοκιμάσει.

Το κόλπο πιστεύεται ότι λειτουργεί επειδή χαϊδεύοντας τα φρύδια, ενθαρρύνεις το μωρό να κλείσει τα μάτια του ως αντανακλαστικό, με την κίνηση αυτή να τα χαλαρώνει παράλληλα, αναφέρει το iefimerida.

Το κόλπο με το τρίψιμο των φρυδιών

Ο Όστιν που έχει περισσότερους από 157.000 οπαδούς στην σελίδα του στο Facebook και άλλους 46.000 συνδρομητές στο YouTube, εξήγησε πως η μικρή κόρη του νύσταζε ήδη πριν ξεκινήσει το κόλπο. «Εδώ είμαστε λοιπόν. Συνεχίζει να κλαίει γιατί πρέπει να αλλάζω συνεχώς θέσεις, αλλά ξέρω ότι νυστάζει και γι’ αυτό τα κάνει όλα αυτά. Άκουσα ότι εάν τρίβεις απαλά τα φρύδια τους, θα κοιμηθούν. Γι’ αυτό και θα το δοκιμάσω».

Στο βίντεο, ο Όστιν φαίνεται να τρίβει ελαφρά ένα δάχτυλο πάνω από το αριστερό φρύδι της Τσάρλι, με τη μικρή να παλεύει να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά. Προσπαθώντας να μην την αναστατώσει, ο vlogger μένει σιωπηλός μέχρι που η μικρή κλείνει τελείως τα μάτια της, με τον πατέρα να πανηγυρίζει την νίκη του.

Τρελάθηκαν οι οπαδοί του, έσπευσαν να το δοκιμάσουν

Οι οπαδοί του έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για το κόλπο αυτό, με εκατοντάδες σχόλια να γεμίζουν την σελίδα του. Ένα άτομο έγραψε. «Νόμιζα ότι αστειευόσουν. Μόλις το δοκίμασα και έπιασε. Θεέ μου πάνω στην ώρα για το τρίτο μωρό». «Είναι υπέροχο! Το δοκίμασα και στους τρεις γιους μου και έπιασε» πρόσθεσε κάποιος άλλος.


NEWSLETTER