Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 11:15

Viral βίντεο στο TikTok: Επλυνε για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια τα μαξιλάρια του φίλου της

Γράφτηκε από την

Viral στο TikTok έγινε βίντεο στο οποίο μία γυναίκα πλένει τα καταλερωμένα μαξιλάρια του φίλου της.

Στο βίντεο η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της αρνείται να αντικαταστήσει τα επί δέκα χρόνια μαξιλάρια του, σημειώνοντας ότι δεν τα έχει πλύνει ούτε μία φορά στο διάστημα αυτό.

Παράλληλα, κατέγραψε ολόκληρη τη διαδικασία του καθαρισμού τους. Όλα έγιναν όταν ο σύντροφός της ήταν στη δουλειά, και εκείνη έριξε τα μαξιλάρια σε μία μπανιέρα με ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, σκόνη Borax, και χλωρίνη. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία σφουγγαρίστρα για να τα «τρίψει», και τα έβαλε στο πλυντήριο. Παραδόξως, τα καταλερωμένα και κιτρινιασμένα μαξιλάρια, βγήκαν από το πλυντήριο κατάλευκα.

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok, κερδίζοντας πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές και αφήνοντας τους χρήστες σοκαρισμένους από την κατάσταση των μαξιλαριών πριν πλυθούν. Χρήστες μάλιστα τόνισαν στην κοπέλα ότι μία τέτοια κατάσταση θα ήταν αφορμή να αντικαταστήσουν τον φίλο τους γιατί «η υγιεινή είναι τα πάντα».

Όπως αναφέρει το iefimerida, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πάντως είχαν λόγο να δηλώνουν τρομαγμένοι από την εικόνα των μαξιλαριών, δεδομένου ότι υποτίθεται ότι πρέπει να αντικαθίστανται κάθε ένα ή δύο χρόνια και να πλένονται τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο.