Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 10:16

Η καυτή σχέση του Τραμπ με Playmate: Έτοιμη για αποκαλύψεις η Κάρεν Μαγκντούγκαλ

Γράφτηκε από την
Η καυτή σχέση του Τραμπ με Playmate: Έτοιμη για αποκαλύψεις η Κάρεν Μαγκντούγκαλ

Η πρώην Playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ κατάληξε χθες Τετάρτη σε συμφωνία με τον δημοσιογραφικό όμιλο AMI και πλέον θα μπορέσει να μιλήσει ελεύθερα για τη φερόμενη σχέση με της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Τον Αύγουστο του 2016 το 47χρονο πρώην μοντέλο πούλησε προς 150.000 δολάρια στην American Media Inc, την εταιρεία που εκδίδει μεταξύ άλλων το ταμπλόιντ περιοδικό The National Enquirer, τα δικαιώματα της ιστορίας που αφορούσε τη σχέση με της με τον Τραμπ.

Όμως στα μέσα Μαρτίου φέτος η ΜακΝτούγκαλ προσέφυγε στα δικαστήρια προκειμένου να απαλλαγεί από τη συμφωνία, ισχυριζόμενη ότι τη σύναψε έπειτα από πιέσεις που δέχθηκε και απειλές να μην προβεί σε αποκαλύψεις.

«Η AMI είναι ικανοποιημένη που καταλήξαμε σήμερα σε έναν φιλικό διακανονισμό με την ΜακΝτούγκαλ, ο οποίος προσφέρει και στις δύο πλευρές αυτό που επιθυμούσαν», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Βάσει της συμφωνίας αυτής η AMI θα λαμβάνει ποσοστό 10%, έως το ποσό των 75.000 δολαρίων, από οποιαδήποτε έσοδα προκύψουν από την πώληση της ιστορίας της ΜακΝτούγκαλ σχετικά με τη φερόμενη 10μηνη σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, η οποία ξεκίνησε, σύμφωνα με την Playmate, το 2006.

Επίσης το μοντέλο θα είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Journal τον Σεπτέμβριο του 2018, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και ένα εκτενές άρθρο για εκείνη.

Σε συνέντευξή της στο CNN τον Μάρτιο η ΜακΝτούγκαλ δήλωσε ότι είχε ερωτευτεί τον Τραμπ και ότι η σχέση τους ξεκίνησε λίγο αφού η σύζυγός του Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είχε σχέση μαζί της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters


NEWSLETTER