Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 08:50

Νέες ανακρίσεις των τριών υπόπτων για το διπλό φονικό στην Κύπρο

Γράφτηκε από την
Νέες ανακρίσεις των τριών υπόπτων για το διπλό φονικό στην Κύπρο

Παρά το ντόμινο των εξελίξεων γύρω από την υπόθεση, εντούτοις ούτε και σήμερα ξεκαθάρισε το σκηνικό όσον αφορά τον φυσικό αυτουργό της στυγερής δολοφονίας, καθώς τα δυο αδέλφια, δείχνουν ο ένας τον άλλον, ως δράστη.

Ο 33χρονος ο οποίος τελεί υπό 8ημερη κράτηση, κατονόμασε ως δράστη τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του ο οποίος σε προφορική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές, αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση και κατονομάζει ως δράστη τον 33χρονο αδελφό του.

Η απάντηση που θα καταδείξει τον φυσικό αυτουργό του εγκλήματος, αναζητείται πλέον στην επιστημονική μαρτυρία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα γίνουν στο φονικό όπλο και τα ματωμένα ενδύματα που εντοπίστηκαν χθες στην οικία του πατέρα του 33χρονου, όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

Παράλληλα ούτε και ο ρόλος της 21χρονης συμβίας του 33χρονου έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής, καθώς ταυτοποιήθηκε το γενετικό της υλικό σε τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή.

Η ίδια πάντως, επίσης αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση και δίδει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. Oι τρεις ανακρίθηκαν εκ νέου σε μια μαραθώνια διαδικασία. Πέραν από τις καταθέσεις, καθοριστικής σημασίας θεωρείται και η 2η αναγνωριστική παράταξη στην οποία θα κληθεί ο 15χρονος για αναγνώριση των υπόπτων.

Από εκεί και πέρα οι ανακριτές αναζητούν τα κλοπιμαία από την οικία των θυμάτων που είναι το πορτοφόλι του 60χρονου με άγνωστο χρηματικό ποσό καθώς και η κουκούλα που φορούσε το 2ο πρόσωπο που εισήλθε στην οικία από την κουζίνα.

Προτού εκπνεύσει το 8ημερο διάταγμα κράτησης των υπόπτων, οι ανακριτές ευελπιστούν ότι θα έχουν στα χέρια τους και τα διατάγματα για άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων καθώς και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Τις επόμενες ώρες πάντως η Αστυνομία δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε νέα σύλληψη.


NEWSLETTER