Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 10:53

Να γιατί η Βανέσα ζήτησε διαζύγιο από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νεώτερο!

Γράφτηκε από την
Να γιατί η Βανέσα ζήτησε διαζύγιο από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νεώτερο!

Ωραία, ξέρουμε ότι για να ζητήσεις διαζύγιο πρέπει «να έχεις πλάτες». Ειδικά, αν ανήκεις στο κύκλο «διασημότητες». Η Βανέσα Τραμπ βρέθηκε με «πλάτες». Και εμψυχωμένη, ζήτησε διαζύγιο από τον Ντόναλντ Τραμπ τον Νεότερο. Ο λόγος; Μια σως. Μια πασίγνωστη σως. Η διάσημη σως ντομάτα «Marinara Sauce» του Rao.

Η ιστορία - που διευκόλυνε ένα διαζύγιο διασημοτήτων - έχει ως εξής: Ο εκλιπών μπαμπάς της Βανέσας και γνωστός δικηγόρος Τσαρλς Χέιντον ήταν στενός φίλος του εκλιπόντος ιδιοκτήτη του εστιατορίου Rao, Φρανκ Πελεγκρίνο του Γηραιότερου και του δικηγόρου Ρον Στράσι, που ήταν ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Rao's Speciality Foods. Η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα εγκαινιάστηκε το 1992, για να πουλήσει την αποκλειστική συνταγή του εστιατορίου για σως μαρινάρα (στη συνέχεια, επεκτάθηκε και σε άλλες σως και ντρέσινγκ, οι οποίες πωλούνται σε όλον τον κόσμο).

Σύμφωνα με πηγές του συγκεκριμένου βιομηχανικού κλάδου, ο Χέιντον - μεταξύ των πελατών του οποίου ήταν και η Μέριλιν Μονρόε - είχε τότε επενδύσει έως και 1 εκατ. δολάρια στη Rao's Speciality Foods και ήλεγχε το 30% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Η οποία εταιρεία πωλήθηκε, το 2017, σε έναν επιχειρηματικό κολοσσό αντί 415 εκατομμυρίων δολαρίων. Με αποτέλεσμα, η οικογένεια της Βανέσα να «πιάσει την καλή».

Προς επίρρωση αυτού του τελευταίου, η μαμά της Βανέσας, η 71χρονη Μπόνι, αγόρασε το περασμένο φθινόπωρο το διαμέρισμα στην Πέμπτη Λεωφόρο του πρώην ιδιοκτήτη της Fox News - εκλιπών κι αυτός - Ρότζερ Άιλς, αντί 6,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Μάλιστα, η Μπόνι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Στράσι σε μια αντιδικία του με τον Πελεγκρίνο (η υπόθεση κατέληξε σε συμβιβασμό την περίοδο που η Rao's Speciality Foods πωλήθηκε στον επιχειρηματικό κολοσσό, πέρυσι).

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ότι η Βανέσα βρέθηκε με λεφτά, πολλά λεφτά. Και, ξαφνικά, βρέθηκε με θάρρος.

Τώρα, ακόμη και ο Ντον ο Νεότερος, θέλει - σύμφωνα με το Page Six - να μάθει τι ποσά έχει η αποξενωμένη από αυτόν γυναίκα του στην τράπεζα. Και κινήθηκε νομικά προς αυτή την κατεύθυνση, παρόλο που η αίτηση συναινετικού διαζυγίου έχει καταχωρηθεί κατά τρόπον που δεν προβλέπει αντιδικία για περιουσιακά στοιχεία.

Προς το παρόν, ούτε ο δικηγόρος της Βανέσα Τραμπ ούτε εκπρόσωπος της Trump Organization ούτε ο Ρον Στράσι έχουν απαντήσει σε μηνύματα που έχουν στείλει οι ρεπόρτερ του Page Six.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER