Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 10:15

Ο δρόμος της Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι πέρασε μέσα από το Χόλιγουντ

Γράφτηκε από την
Ο δρόμος της Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι πέρασε μέσα από το Χόλιγουντ

H αμερικανίδα ηθοποιός που θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι πέρασε τα νεανικά της χρόνια στη γειτονιά του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες, μια γειτονιά πολύ περισσότερο εργατική από αυτό που θεωρούν πολλοί.

Πήγε σε ένα προοδευτικό δημοτικό σχολείο και σε καθολικό γυμνάσιο όπου πρωταγωνίστησε σε μιούζικαλ και πήρε τα πρώτα μαθήματα κοινωνικού ακτιβισμού. Η ενασχόληση με τα κοινωνικά ζητήματα θα είναι στο εξής η πρώτη προτεραιότητα της, έχει δηλώσει άλλωστε η Μέγκαν Μαρκλ.

Τις απογευματινές ώρες κατά τη διάρκεια της εφηβείας της τις περνούσε με τον κινηματογραφιστή πατέρα της στο πλατό της δημοφιλούς κωμωδίας «Παντρεμένοι με Παιδιά». Εκεί, η μικρή Μέγκαν διάβαζε τα μαθήματά της παρέα με τον αγαπημένο σκύλο της, νιώθοντας άνετα ανάμεσα στους ανθρώπους του τηλεοπτικού συνεργείου.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Μαρκλ ζει πλέον μόνιμα στο Μεξικό. Η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ είναι κοινωνική λειτουργός και μένει ακόμα στο Λος Άντζελες. Και οι δύο γονείς τής μελλοντικής πριγκίπισσας που είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια, κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ, αλλά θα είναι παρόντες στο γάμο της χρονιάς και μάλιστα με ειδικό ρόλο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER