Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 21:00

17χρονος ελληνικής καταγωγής ο δράστης της επίθεσης με 10 νεκρούς σε Λύκειο του Τέξας

Γράφτηκε από την
17χρονος ελληνικής καταγωγής ο δράστης της επίθεσης με 10 νεκρούς σε Λύκειο του Τέξας

Το αμερικανικό δίκτυο CBS μεταδίδει την πληροφορία για τον δράστη ελληνικής καταγωγής. Δημοσιεύει παράλληλα φωτογραφίες από λογαριασμό του στα social media.

Ο 17 χρονος Δημήτριος Παγουρτζής, ελληνικής καταγωγής, φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης στο Λύκειο της Σαντα Φε , στο Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι. Την πληροφορία μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο CBS, όπως βλέπετε στο απόσπασμα του δημοσιεύματος. Στην πλειονότητά τους τα θύματα είναι μαθητές.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε "πολύ-πολύ θλιβερή" τη σημερινή, μιλώντας για μια "φρικτή επίθεση". Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο Twitter ότι «ενδεχομένως να αναμένουμε άσχημα νέα».

Λίγο πριν, ένας δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου KHOU επικαλούμενος τρεις διαφορετικές πηγές, ανέφερε ότι τουλάχιστον 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ το CNN έκανε λόγο για «πολλούς νεκρούς».
Ο Ρίτσαρντ Άλεν, πατέρας μιας μαθήτριας, περιέγραψε στο τηλεοπτικό δίκτυο KTRK ότι έφθασε στην περιοχή λίγο αφότου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και είδε να μεταφέρουν τραυματίες στα ασθενοφόρα.

«Ο γιος μου είπε ότι κάποιος μπήκε σε αίθουσα διδασκαλίας των καλλιτεχνικών και άρχισε να πυροβολεί εναντίον πολλών μαθητών».

 Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER