Κυριακή, 20 Μαϊος 2018 09:00

Μήνυση για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν

Γράφτηκε από την
Μήνυση για βιασμό κατά του σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν

Για βιασμό κατηγορεί τον σκηνοθέτη και παραγωγό Λικ Μπεσόν Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία κατέθεσε την Παρασκευή μήνυση σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού. Η έρευνα για την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει.

«Ο Λικ Μπεσόν διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις επινοημένες κατηγορίες» σχολίασε ο δικηγόρος του Τιερί Μαρεμπέρ. «Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει, με την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά».

«Κατατέθηκε μήνυση για γεγονότα που χαρακτηρίζονται βιασμός από την ενάγουσα και τα οποία φέρονται να διαδραματίστηκαν τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Παρίσι» επεσήμανε δικαστική πηγή.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο το AFP, η 27χρονη μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύχτα στο ξενοδοχείο του Παρισιού Le Bristol.

Σύμφωνα με πηγές, η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε προσωπική σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι αισθανόταν ότι ήταν αναγκασμένη εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης.

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν έχει ανακριθεί ακόμη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Europe 1, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, η ενάγουσα δήλωσε ότι «αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και η διείσδυση».


NEWSLETTER