Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 20:50

Κίνα: Δεν πήρε καλά την είδηση του χωρισμού και τον έκανε να πονέσει (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Οι πολίτες μιας επαρχίας στην Κίνα έβλεπαν ένα ζευγάρι να λογομαχεί και τα πράγματα έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσε, ωστόσο, κανείς να φανταστεί τη συνέχεια αυτού του καβγά.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο άντρας επιθυμούσε διακαώς τον χωρισμό του από την επί διετίας σύντροφό του, αλλά η αντίδραση της κοπέλας ήταν κάτι που δεν το είχε δει να έρχεται. Η νεαρή Κινέζα -η οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα- ζήτησε ένα τελευταίο φιλί από τον άντρα, για να έχει μια «ανάμνηση» από τη σχέση τους.

Εκείνος, ωστόσο, δεν κατάλαβε την παγίδα, ανταποκρίθηκε και μόλις η κοπέλα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία του δάγκωσε τη γλώσσα και δεν την άφηνε με τίποτα

Το σκηνικό καταγράφηκε από τα κινητά περαστικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων για να χωρίσουν τους δύο πρώην εραστές. Η κοπέλα ήταν τόσο αποφασισμένη να τιμωρήσει τον πρώην της που έπρεπε να δεχτεί σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο για να απελευθερώσει τη γλώσσα του άτυχου άνδρα.

Ευτυχώς, το δάγκωμα της γυναίκας, δεν επέφερε μόνιμες βλάβες στη γλώσσα του άνδρα που θα έχει κάτι επίπονο για να θυμάται αυτόν το χωρισμό.