Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 10:25

Βιετνάμ: Κουρέας προσφέρει κούρεμα Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ

Γράφτηκε από την
Βιετνάμ: Κουρέας προσφέρει κούρεμα Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ

Σε ένα κουρείο σφηνωμένο σε ένα μικρό δρομάκι του Ανόι, ο Le Phuc Hai περιμένει υπομονετικά να στεγνώσει η βαφή στα μαλλιά του, καθώς θέλει να μετατρέψει το φυσικό του μαύρο χρώμα σε αυτό του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια καρέκλα δίπλα του, ο 9χρονος To Gia Huy μεταμορφώνεται σε μικρογραφία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι μοιάζω με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ειδικά όταν έχω αυτό το κούρεμα» δήλωσε ο Huy, το παρατσούκλι του οποίου είναι «Ουν» λόγω της ομοιότητάς του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ο 9χρονος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την άφιξη του Κιμ Γιονγκ Ουν στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, την επόμενη εβδομάδα, για τη δεύτερη Σύνοδο Κορυφής με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και ελπίζει να έχει την ευκαιρία να τον δει αυτοπροσώπως.

Καθώς η φρενίτιδα για τη Σύνοδο Κορυφής συνταράσσει το Ανόι, ο κομμωτής Le Tuan Duong αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν κουρέματα Τραμπ ή Κιμ σε δώδεκα πελάτες.

«Το Ανόι είναι μια πόλη ειρήνης. Όταν οι Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν αποφασίζουν να έρθουν εδώ για να συζητήσουν για την αποκατάσταση της ειρήνης, νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι για να δείξω ότι οι άνθρωποι του Ανόι καλωσορίζουν τη Σύνοδο Κορυφής» δήλωσε ο Duong.

Όπως εξήγησε στο AP η κόμμωση του Κιμ παραπέμπει στη νεότητα ενώ του Τραμπ εκφράζει δύναμη.

«Αλλά το στυλ του Κιμ είναι πολύ πιο δημοφιλές μεταξύ των πελατών» είπε.

Ο Hai, οδηγός ταξί επέλεξε το πορτοκαλί χρώμα του Τραμπ επειδή όπως ομολόγησε: «Μου αρέσει πολύ ο Ντόναλντ Τραμπ, έτσι θέλω να έχω το δικό του στυλ μαλλιών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER