Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 19:09

Rolling Stones: Πρόβλημα υγείας ο Μικ Τζάγκερ - Αναβλήθηκε η περιοδεία τους

Γράφτηκε από την
Rolling Stones: Πρόβλημα υγείας ο Μικ Τζάγκερ - Αναβλήθηκε η περιοδεία τους

Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 75χρονος τραγουδιστής. "Θα προσπαθήσω σκληρά να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό" τόνισε ο ίδιος.

Οι Rolling Stones ανέβαλαν μια περιοδεία τους στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ανακοίνωσε το Σάββατο ο τραγουδιστής τους Μικ Τζάγκερ προσθέτοντας: "θα προσπαθήσω πολύ σκληρά να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό".
Το περιοδικό Rolling Stone ανέφερε, επικαλούμενο τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος, ότι η περιοδεία, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20 Απριλίου από το Μαϊάμι με 17 συνολικά συναυλίες, αναβλήθηκε εξαιτίας την ανάγκης του Τζάγκερ για ιατρική φροντίδα.
"Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να αναρρώσει πλήρως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό", είπε ο ίδιος.
Ο 75χρονος τραγουδιστής με ανάρτησή του στο twitter ζήτησε συγγνώμη από τους φαν του συγκροτήματος. "Πραγματικά σιχαίνομαι να σας αφήνω έτσι. Είμαι συγκλονισμένος που πρέπει να αναβάλω την περιοδεία αλλά θα προσπαθήσω σκληρά για να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό", έγραψε ο Τζάγκερ.

Πηγή: news247.gr

 


NEWSLETTER