Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 20:38

ΗΠΑ: Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο σε σπίτι εκπαιδευτή

Γράφτηκε από την
ΗΠΑ: Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο σε σπίτι εκπαιδευτή

Το αγόρι είχε πάει στο σπίτι ενός εκπαιδευτή σκυλιών για να τα φροντίσει, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, καθώς εκείνος έλειπε εκτός πόλης και βρέθηκε νεκρό.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο αγόρι στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, καθώς πήγε να κάνει το καλό αλλά κατέληξε νεκρό μετά από επίθεση σκυλιών στο σπίτι ενός επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων.
Όπως αναφέρει η NY Post, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν το παιδί πήγε στο σπίτι του 49χρονου εκπαιδευτή σκυλιών, που έλειπε εκτός πόλης, για να φροντίσει τα ζώα του, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν.
Η γιαγιά του τον πήγε εκεί και όταν πέρασε σχεδόν μία ώρα, ανησύχησε και τηλεφώνησε στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν γείτονα του εκπαιδευτή σκύλων. Αυτός πήγε στο σπίτι και βρήκε τον 14χρονο μέσα στα αίματα.
"Τρομερή τραγωδία για το θύμα, την οικογένειά του, τους φίλους του και την πόλη. Η καρδιά μας είναι μαζί τους" δήλωσε εισαγγελέας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ των 11 σκύλων ήταν ολλανδικοί και βελγικοί ποιμενικοί, οι οποίοι χρησιμοποιούνται συχνά από την αστυνομία. Οι αρχές παρακολουθούν τα σκυλιά, ένα από τα οποία ήταν επιθετικό. Τα τέσσερα που εκτιμάται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό τέθηκαν σε 10ήμερη καραντίνα.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER