Κυριακή, 12 Μαϊος 2019 21:18

Θρίλερ σε ξενοδοχείο: Τρεις ένοικοι βρέθηκαν νεκροί από βέλη τόξου

Γράφτηκε από την

Η σχέση των τριών θυμάτων, ενός άνδρα και δύο γυναικών, δεν έχει μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί. Είχαν προγραμματίσει να μείνουν στο ξενοδοχείο στη Γερμανία για τρεις νύχτες.

Μια περίεργη υπόθεση θανάτου τριών ενοίκων ενός ξενοδοχείου από βέλη τόξου, ερευνά η γερμανική αστυνομία. Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, το προσωπικό του ξενοδοχείου βρήκε τα πτώματα σε ένα δωμάτιο μαζί με δύο τόξα.

Η σχέση των τριών θυμάτων, ενός άνδρα στα 50 και δύο γυναικών ηλικίας 30 και 33 ετών, δεν έχει μέχρι στιγμής αποσαφηνιστεί ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν την συμμετοχή άλλου ατόμου στο περιστατικό.

Ένοικος του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ιλζ, στα περίχωρα της βαυαρικής πόλης Πασάου, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Passauer Neue Presse ότι ήταν μια "απολύτως ήσυχη νύχτα".

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου τόνισε ότι οι τρεις νεκροί, που ήταν όλοι Γερμανοί, είχαν προγραμματίσει να μείνουν για τρεις νύχτες αλλά δεν είχαν παραγγείλει πρωινό.

Πηγή: news247.gr