Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 09:51

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο καταζητούμενος για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Γράφτηκε από την
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ο καταζητούμενος για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Στη σύλληψη του 47χρονου καταζητούμενου για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό προχώρησε η Αστυνομία τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουλίου, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 47χρονος από τη Σρι Λάνκα, καταζητείτο από την αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου της 49χρονης εν διαστάσει συζύγου του, που διαπράχθηκε χθες πρωί στο Ζακάκι, στη Λεμεσό, συνελήφθη στα αεροδρόμιο Λάρνακας.

Να σημειωθεί ότι χειροπέδες σε 75χρονο πέρασε η Αστυνομία σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον 50χρονης από τη Σρι Λάνκα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10:50 το πρωί χθες, ενώ 50χρονη βρισκόταν σε αυλή οικίας στη Λεμεσό, φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 47χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε διάφορα μέρη του σώματος της και στο πρόσωπο.

Η 50χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την υπόθεση, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 47 και 75 ετών.


NEWSLETTER