Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 17:49

Ολλανδία: Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό τριών ανήλικων κοριτσιών

Γράφτηκε από την
Ολλανδία: Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό τριών ανήλικων κοριτσιών

Υπόθεση ομαδικών βιασμών ανήλικων κοριτσιών φέρεται ότι εξιχνίασε η ολλανδική αστυνομία. Συνελήφθησαν οκτώ άνδρες στον Ντεν Μπος.

Η αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε οκτώ άνδρες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό τουλάχιστον τριών κοριτσιών ηλικίας 15 και 16 ετών.

«Στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται για ομαδικούς βιασμούς έγιναν συλλήψεις το πρωί σε πολλές περιοχές της πόλης Ντεν Μπος», ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Τα κορίτσια ναρκώνονταν προτού τις κακοποιήσουν πολλοί άνδρες της ομάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις γινόταν χρήση βίας», επεσήμανε η ίδια πηγή.
Οι ερευνητές εξήγησαν ότι υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες και άλλες έφηβες ήταν θύματα της ομάδας, όμως προς το παρόν δεν το έχουν καταγγείλει, κυρίως για τον φόβο αντιποίνων. Οι οκτώ συλλήψεις ίσως τις βοηθήσουν να μιλήσουν, εκτίμησε η αστυνομία.
Οκτώ άνδρες ηλικίας 18 με 26 ετών από την Ντεν Μπος και τη γειτονική Ροζμάλεν έχουν συλληφθεί. Έχουν ξεκινήσει έρευνες στα σπίτια τους οι οποίες θα συνεχιστούν ως το απόγευμα.
Έρευνα ξεκίνησε στις αρχές του έτους μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι τρεις έφηβες από τη Ντεν Μπος ξεχωριστά. Τα κορίτσια κατήγγειλαν ότι τις βίασαν πολλοί άνδρες, αφού ήρθαν σε επαφή μαζί τους μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε συνεργείο αυτοκινήτων της Ντεν Μπος.
Η αστυνομία εντόπισε τον Απρίλιο στοιχεία σε ένα από τα δωμάτια όπου έγιναν οι βιασμοί και κατέσχεσε γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER