Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 22:04

Παγκόσμιο σοκ! Νεκρός από πτώση ελικοπτέρου ο Κόμπι Μπράιαντ

Γράφτηκε από την
Παγκόσμιο σοκ! Νεκρός από πτώση ελικοπτέρου ο Κόμπι Μπράιαντ

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε το TMZ Sports!

Ο Αμερικανός επέβαινε σε ελικόπτερο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και αυτό κατέπεσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στην περιοχή της Καλιφόρνια, Καλαμπάσας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβαίνοντες.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, σε πρώτη φάση, τα κορυφαία αμερικανικά δίκτυα επιβεβαίωσαν την είδηση, χωρίς όμως να αναφέρουν τα ονόματα των θυμάτων, κάτι όμως τελικά συνέβη λίγα λεπτά αργότερα, αφού πηγές επιβεβαίωσαν ότι πράγματι ανάμεσα στα θύματα είναι κορυφαίος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των επιβατών δεν ήταν ούτε η σύζυγός του Βανέσα, ούτε κάποια από τις τέσσερις κόρες του Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πριν από τη στιγμή της πτώσης, η μηχανή του ελικοπτέρου ακουγόταν σαν να διαλύεται, ενώ είναι ακόμα άγνωστο από ποιο σημείο απογειώθηκε το ελικόπτερο και πού κατευθυνόταν.

Αυτή η είδηση προκύπτει μία μέρα αφού ο Λεμπρόν Τζέιμς τον προσπέρασε στη τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερ στο NBA και μάλιστα ο «Black Mamba» του έδωσε συγχαρητήρια μέσω Twitter, δείγμα του απεριόριστου σεβασμού που υπήρχε ανάμεσα στους δύο.

Ο Κόμπε Μπράιαντ κατέγραψε 20ετή πορεία στο NBA, όντας ένας από τους πρώτους παίκτες που μεταπήδησαν απ’ ευθείας από το Λύκειο στην κορυφαία λίγκα, καταγράφοντας 25 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 4,7 ασίστ ανά αγώνα. Παράλληλα, κατέκτησε πέντε φορές το πρωτάθλημα, ήταν 18 φορές All-Star και πήρε το βραβείο MVP το 2008.

 


NEWSLETTER