Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 12:10

Homemade Concerts: Μια πλατφόρμα "συνομιλίας" με μουσικούς από όλο τον κόσμο

Γράφτηκε από την
Homemade Concerts: Μια πλατφόρμα "συνομιλίας" με μουσικούς από όλο τον κόσμο

Μία ανοιχτή πρόσκληση προς όλους του μουσικούς του κόσμου που συμβάλλει στην οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη των καλλιτεχνών που βρίσκονται χωρίς δουλειά αυτόν τον καιρό λόγω κορονοϊού, απευθύνει η πλατφόρμα "Homemade Concerts".

"Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε πολλά μέρη του κόσμου πρέπει να απέχουμε από κοινωνικές συναντήσεις και να βρισκόμαστε σπίτι μας, Για αυτό σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε μία πλατφόρμα μουσικής συνομιλίας με μουσικούς από όλο τον κόσμο. Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε Συναυλίες Φτιαγμένες στο Σπίτι / Homemade Concerts ώστε να γνωριστούμε περισσότεροι άνθρωποι και να γνωρίσουμε πολλούς μουσικούς από όλο τον κόσμο μέσω βίντεο. Τα βίντεο θα τα ανεβάζουμε στην πλατφόρμα μας στο YouTube και θα τα κοινοποιούμε και στο Facebook / Instagram. Mε αυτόν τον τρόπο ο κόσμος που παρακολουθεί τις συναυλίες αυτές θα αγοράζει τα άλμπουμ των μουσικών κι έτσι θα συμβάλλει στην οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη των καλλιτεχνών που βρίσκονται χωρίς δουλειά αυτόν τον καιρό λόγω κορονοϊού. Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος κι ευελπιστούμε αυτός να είναι ένας τρόπος να μείνουμε κοντά έστω και διαδικτυακά προς το παρόν και να βοηθήσουμε όσο κι όπως μπορεί ο ένας τον άλλον" αναφέρουν οι διαχειριστές της πλατφόρμας, τονίζοντας σχετικά με τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για όσους ενδιαφέρονται τα εξής:

Αν σας ενδιαφέρει να είστε μέρος της ιδέας αυτής παρακαλούμε να δημιουργήσετε ένα βίντεο στο σπίτι σας με τα εξής χαρακτηριστικά: 

  1. Μία μικρή εισαγωγή γνωριμίας, να αναφέρετε το όνομά σας, πού βρίσκεστε αυτή την στιγμή (χωριό, πόλη, χώρα) κι αν θέλετε να πείτε από πού είστε. *Αν δεν θέλετε να μιλήσετε στο βίντεο, τότε στείλτε τις πληροφορίες αυτές γραπτώς.
  2. Δημιουργήστε ένα βίντεο όπου θα παίζετε κάποιο μουσικό όργανο/ θα τραγουδάτε/ αυτοσχεδιάζετε/ ένα δικό σας αυθεντικό κομμάτι.

Αν θέλετε να στείλετε σαν μουσικό σχήμα/ συγκρότημα/σύνολο παρακαλούμε συνεργαστείτε από απόσταση με την βοήθεια της τεχνολογίας και μην βρεθείτε.

  1. Περισσότερες πληροφορίες για εσάς, λίγα λόγια για την καλλιτεχνική σας πορεία, (2-3 προτάσεις).
  2. Λινκ για να μπορέσουν οι θεατές να σας ακολουθήσουν και να αγοράσουν την μουσική σας.
  3. Παρακαλούμε να στείλετε όλα τα παραπάνω στο email info@bewith.gr (τα βίντεο μπορείτε να τα στείλετε WeTransfer) via WeTransfer). Τα email να έχουν τίτλο/θέμα "Be With – Homemade Concerts Video".

Την πρωτοβουλία αυτή υποστήριξε ο Ben Camden, παρουσιάζοντας το καινούριο του single "Leather Bags" σε ένα video γυρισμένο στην παραλία Byron Bay στην Αυστραλία.

 


NEWSLETTER