Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 22:37

Μεγάλη Βρετανία: Ισόβια για φυλακισμένο που βίασε και σκότωσε παιδόφιλο

Γράφτηκε από την
Μεγάλη Βρετανία: Ισόβια για φυλακισμένο που βίασε και σκότωσε παιδόφιλο

Τρόφιμος φυλακών που βίασε και δολοφόνησε τον «χειρότερο παιδόφιλο της Βρετανίας» ως πράξη «απονομής δικαιοσύνης» καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Ένας φυλακισμένος που βίασε και στη συνέχεια σκότωσε συγκρατούμενό του, ο οποίος ήταν διαβόητος παιδόφιλος στη Μεγάλη Βρετανία, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, με τον δικαστή να χαρακτηρίζει την πράξη του «σαδιστική δολοφονία».

Ο Πολ Φιτζέραλντ, 30 χρονών, δήλωσε ότι η δολοφονία του Ρίτσαρντ Χακλ τον Οκτώβριο του 2019 ήταν «απονομή δικαιοσύνης» για περίπου 200 παιδιά που κακοποιήθηκαν από τον περιβόητο παιδόφιλο. Οι δύο άντρες εξέτιαν ποινές στη φυλακή HMP Full Sutton στο Ανατολικό Γιορκσάιρ.

Ο Φιτζέραλντ στραγγάλισε τον Χακλ με ένα καλώδιο, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και του τρύπησε το έντερο με ένα αμβλύ αντικείμενο, σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία. Ο δολοφόνος ομολόγησε, επίσης, στο προσωπικό της φυλακής ότι θα ήθελε να μαγειρέψει μέρη του σώματος του Χακλ, γιατί κάτι τέτοιο θα τον «διασκέδαζε αφάνταστα».

Ο δικαστής περιέγραψε τον Φιτζέραλντ ως «ψυχοπαθητικό» που «ικανοποιείται από το να προκαλεί βασανιστήρια, βιασμούς, δολοφονίες, ακόμη και τρώγοντας άλλους ανθρώπους». Ο δολοφόνος του παιδόφιλου θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 34 χρόνια προτού υποβάλλει αίτημα για χάρη στο υπόλοιπο της ποινής του.

O Πολ Φιτζέραλντ πάσχει από ψυχοπάθεια, διαταραχή αντικοινωνικής προσωπικότητας και διαταραχή ταυτότητας φύλου, είχε καταδικάσει για βίαια και σεξουαλικά αδικήματα, ξεκινώντας από την ηλικία των 13 ετών.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER