Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 17:12

Ντιτρόιτ: 18 μηνών αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο ξάδερφό του!

Γράφτηκε από την
Ντιτρόιτ: 18 μηνών αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο ξάδερφό του!

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ - 18μηνών αγόρι πυροβόλησε στον λαιμό και σκότωσε τον 5χρονο ξάδερφό του.

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, όταν ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών πυροβόλησε και σκότωσε τον μόλις 5 ετών ξάδερφό του. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το 5χρονο αγόρι πυροβολήθηκε στο λαιμό ενώ τα παιδιά έπαιζαν μέσα στο σπίτι.

Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σπίτι έπειτα από κλήση που δέχτηκε και βρήκε το 5χρονο αγόρι βαριά τραυματισμένο. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. «Είναι μία θλιβερή μέρα για την πόλη», δήλωσε η διοικήτρια της Αστυνομίας του Ντιτρόιτ, Τίφανι Στιούαρτ, σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Χάσαμε άλλο ένα παιδί στην πόλη εξαιτίας της έλλειψης ασφαλείας κατά των όπλων. Αυτό μπορούσε να αποφευχθεί».

Ο πατέρας του θύματος, η γιαγιά του αγοριού και άλλο ένα παιδί ήταν στο σπίτι τη στιγμή του πυροβολισμού, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο πατέρας του 18 μηνών αγοριού συνελήφθη διότι ήταν ο ιδιοκτήτης του όπλου. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER