Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 13:45

Τραμπ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία ξανά το 2024

Γράφτηκε από την
Τραμπ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία ξανά το 2024

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο έχει ξεκινήσει. Αυτή θα εκφωνηθεί την Κυριακή (28/2) όπως δήλωσε χθες, Δευτέρα, ο διοργανωτής μιας διάσκεψης των συντηρητικών.

Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας των ΗΠΑ το 2024.

Ο Ματ Σλαπ, πρόεδρος της Αμερικανικής Συντηρητικής Ένωσης, η οποία θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση της Διάσκεψης Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC) στην οποία ο Τραμπ θα μιλήσει την Κυριακή, δήλωσε ότι αναμένει από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να περιγράψει έναν ενεργό ρόλο του στην πολιτική του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στη διάρκεια της τετραήμερης διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στο Ορλάντο της Φλόριντα.

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς θα πει για το 2024, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα ξεκαθαρίσει ότι μια υποψηφιότητά του αποτελεί μία πολύ βιώσιμη πιθανότητα» δήλωσε ο Σλαπ στο Reuters.

Ένας εκπρόσωπος του Τραμπ, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα ενδέχεται να πει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στην ομιλία του.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα σκεφτεί να είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει την πρόθεση να έχει ένα ρόλο στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022, στις οποίες θα κριθεί αν οι Δημοκρατικοί θα διατηρήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου.


NEWSLETTER