Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 09:43

Κύπρος: Το απίστευτο τρολάρισμα ενός ομιλητή σε συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών

Γράφτηκε από την
Κύπρος: Το απίστευτο τρολάρισμα ενός ομιλητή σε συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών

Οι πολεμιστές του φωτός και οι αναφορές σε γνωστά τραγούδια


Θύματα ενός απίστευτου τρολαρίσματος έπεσαν δεκάδες παρευρισκόμενοι σε συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο το απόγευμα της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός «διαδηλωτής» χώθηκε μέσα στο πλήθος των παρευρισκομένων και μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερε να πάρει το λόγο και να απευθυνθεί στον κόσμο. Ξεκίνησε μάλιστα το λόγο του προσφωνώντας το πλήθος ως «πολεμιστές του φωτός».

Όπως αναφέρει το κυπριακό alphanews.live πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος προσήλθε στον χώρο φορώντας φανέλα του συγκροτήματος MUSE αλλά και…μάσκα. Αρκετοί διαδηλωτές τον καλούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του να την αφαιρέσει, όμως εκείνος δε σταμάτησε να τη φοράει.


Ο «ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος» και ο «Μάστρος»
Ο ομιλητής έκανε συχνές αναφορές σε συγκροτήματα των οποίων πιθανότατα είναι μεγάλος φαν. «Εγώ θα πω κάτι που είπε ο ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ασκητής Ματθαίος Μπέλαμος, δεν υπήρξε ποτέ βέβαια, υπάρχει όμως είναι ο Matthew Bellamy, επικεφαλής του συγκροτήματος των Muse, μια μπλούζα του οποίου φορούσε ο ομιλητής.


Σε κάποια στιγμή μάταια προσπάθησε να προβληματίσει τους παρευρισκόμενους, θέτοντας το ερώτημα, που δήθεν έβαλε στο παρελθόν ο ασκητής: «Όλοι αυτοί αν αρρωστήσουν που θα πάνε, στην εκκλησία ή στο νοσοκομείο;», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να επιλέγουν την εκκλησία.

Ο ομιλητής, ανέφερε επίσης στους παρευρισκόμενους ότι «ο άνθρωπος όταν πήγε στο διάστημα και στο φεγγάρι βρήκε εκεί βήματα του Χριστού πριν να πάει ο άνθρωπος». Βέβαια το μήνυμα που ήθελε να τους στείλει είναι πως ο άνθρωπος μέσω της επιστήμης έφτασε στο φεγγάρι. Εκείνοι όμως, κράτησαν το δεύτερο μέρος της αναφοράς του και τον χειροκρότησαν.

«Οι φλέβες τους είναι γεμάτες τρόμο. Όπου και να πάνε φοβούνται, ελάτε να έρθετε πιο γρήγορα στον μάστρο σας», ήταν η αμέσως επόμενη αναφορά του. Που να ήξεραν οι παρευρισκόμενοι ότι αυτοί δεν είναι παρά μια συλλογή από στίχους του τραγουδιού Master Of Puppets των Metallica.

Πηγή: ethnos.gr/

 


NEWSLETTER