Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 21:57

Apple: Αυτά είναι τα νέα iPad 2021 και iPhone 13 - Πόσο κοστίζουν (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Apple: Αυτά είναι τα νέα iPad 2021 και iPhone 13 - Πόσο κοστίζουν (βίντεο)

Η Apple παρουσίασε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου τα νέα μοντέλα iPhone 13 αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα τεχνολογίας, τα οποία περίμεναν με ενθουσιασμό οι εκατομμύρια φίλοι της σε όλο τον κόσμο. O CEO της εταιρείας Τιμ Κουκ μιλώντας για το νέο iPhone σημείωσε ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία.

Η τιμή του iPhone θα ξεκινά από τα 799 δολάρια, ενώ ανακοινώθηκε και το οικονομικότερο iPhone mini που θα κοστίζει 699 δολάρια. Φυσικά όσοι έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ να διαθέσουν μπορούν να αποκτήσουν τα μοντέλα iPhone Pro και iPhone Pro MAX, οι τιμές των οποίων ανέρχονται στα 999 δολάρια και 1.099 δολάρια αντίστοιχα.

Το απλό iPhone13 διατίθεται σε πέντε χρώματα, έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από τον προκάτοχό του, παρόλο που η οθόνη του είναι φωτεινότερη. Ο 6πύρηνος επεξεργαστής Α15 Bionic υπόσχεται ότι ο χρήστης θα κάνει όλες του τις διεργασίες απρόσκοπτα. Η συσκευή διαθέτει δύο κάμερες ανάλυσης 12 Megapixel, και τη λειτουργία Cinematic στα βίντεο για περισσότερο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ο Τιμ Κουκ παρουσίασε στην αρχή του show τα νέα iPad 2021. Το iPad διαθέτει επεξεργαστή A13 bionic που είναι κατά 20% γρηγορότερος από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διαθέτει βελτιωμένη μπροστινή κάμερα 12 MP και η τιμή του ξεκινά από τα 329 δολάρια. Το ακριβότερο iPad μίνι κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα με οθόνη 8.3 ιντσών και η τιμή θα ξεκινά από τα 499 δολάρια. Διατηρουν τον ίδιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα μοντέλα και έτσι όλα τα προηγούμενα αξεσουάρ είναι συμβατά και στη νέα γενία.

Παράλληλα ο Τιμ Κουκ αναφέρθηκε:

στη συνδρομητική πλατφόρμα Apple TV+ που συνεχώς αποκτά νέο περιεχόμενο
στο νέο Apple Watch 7 με γρηγορότερη φόρτιση, λεπτότερο σχεδιασμό και ευκολότερη χρήση και τιμή στα 399 δολάρια.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER