Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 11:47

ΗΠΑ: Αστυνομικοί άφησαν σκύλο να δαγκώνει άνδρα για 30 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
ΗΠΑ: Αστυνομικοί άφησαν σκύλο να δαγκώνει άνδρα για 30 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει πως ο χειριστής του Κ9 το άφησε να δαγκώνει τον ύποπτο στο Μιζούρι, για 30 δευτερόλεπτα. 

Αστυνομικοί σε πόλη του Μιζούρι επιστράτευσαν Κ9 για να συλλάβει μαύρο άνδρας, ο οποίος ήταν ύποπτος για παραβίαση επιχείρησης. Το βίντεο που 'τράβηξε' περίοικος δεν επιβεβαιώνει όσα ισχυρίστηκαν οι αρχές.

Στην πόλη Γούντσον Τέρας (των 4000 κατοίκων) του Σεντ Λιούις, στο Μιζούρι ένας περίοικος κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, επίθεση που δέχθηκε ένας άοπλος μαύρος άνδρας, από σκύλο της αστυνομίας. Προφανώς το σκυλί δεν έφυγε μόνο του για την επίθεση, αλλά έδωσε τη σχετική εντολή ο χειριστής του. Είχε προηγηθεί καταγγελία κατοίκου, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας είχε μπει παράνομα σε επιχείρηση και αρνείτο να φύγει.

Μέσω του Facebook, η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και απείλησε να σκοτώσει τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, πριν επιχειρήσει να αποδράσει. Επίσης, σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας είχε αντισταθεί της σύλληψης του -και ότι προκάλεσε τραύματα στον αστυνομικό που προσπάθησε να τον συλλάβει- εξ ου και επιστρατεύτηκε ο σκύλος της αστυνομίας. "Προειδοποιήσαμε πολλές φορές πως θα αφήσουμε το Κ9" τονίστηκε στην ενημέρωση.

Στο βίντεο φαίνεται πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, όπως και ότι ο χειριστής του σκύλου κρατούσε τον οδηγό του ζώου και επέτρεψε να δαγκώνει τον άνδρα για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER