Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:49

Η θεωρία μίας γυναίκας που υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα δεν πεθαίνουμε ποτέ!

Γράφτηκε από την

Η TikToker Joli Moli έρχεται να δώσει απαντήσεις για τη μετά θάνατον ζωή, οι οποίες μάλιστα έχουν επιφέρει ορισμένες αντιδράσεις.

Η ιδέα του θανάτου τρομάζει τους περισσότερους ενώ, μάλλον όλους, απασχολεί το ερώτημα για το «τι υπάρχει μετά τον θάνατο». Η TikToker Joli Moli έρχεται να δώσει απαντήσεις, οι οποίες έχουν επιφέρει ορισμένες αντιδράσεις μάλιστα.

Τι υποστηρίζει; Ότι στην πραγματικότητα δεν πεθαίνουμε ποτέ!

Αναφέρει, πως η συνείδησή μας μπαίνει σε μια «παράλληλη πραγματικότητα» και συνεχίζουμε να ζούμε στον κόσμο που ζούσαμε χωρίς ανάμνηση.

Εξήγησε δε, ότι αν η θεωρία της κβαντικής αθανασίας- η οποία υποδηλώνει ότι κανείς δεν πεθαίνει ποτέ- είναι σωστή, τότε η ανθρωπότητα μπορεί να έχει αφανιστεί πολλές φορές, από γεγονότα «αποκάλυψης», αλλά δεν θα το γνωρίζαμε καν αυτό καθώς η συνείδησή μας θα «ξυπνήσει» σε έναν παράλληλο κόσμο όπου δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό.

Η μόνη απόδειξη ότι θα βρισκόμασταν σε έναν παράλληλο κόσμο, θα ήταν το «φαινόμενο Μαντέλα». Ένα φαινόμενο κατά το οποίο, πολλοί άνθρωποι θυμούνται ένα σημαντικό γεγονός διαφορετικά από τον τρόπο που το αναφέρει η ιστορία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr