Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 09:52

Βρετανία: Έβαλε κόλλα σε κλειδαρότρυπα εμβολιαστικού κέντρου και εμπόδισε τον εμβολιασμό 504 ατόμων

Γράφτηκε από την
Βρετανία: Έβαλε κόλλα σε κλειδαρότρυπα εμβολιαστικού κέντρου και εμπόδισε τον εμβολιασμό 504 ατόμων

Η ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου που λειτουργεί ως κέντρο εμβολιασμού κατά του κορονοϊού δήλωσε στο BBC, ότι ελπίζει πως η φυλάκιση ενός άνδρα που έβαλε… κόλλα στην κλειδαρότρυπα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Ο Χέιντεν Μπράουν, 53 ετών, από το Γκρέιτ Γιάρμουθ, στο Νόρφολκ, καταδικάστηκε σε ποινή 12 εβδομάδων επειδή κόλλησε τις κλειδαριές του εμβολιαστικού κέντρου. Η πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει και εμπόδισε 504 άτομα να κάνουν εμβόλια.

Ο Waheedat Owodeyi, από το Pharmacyexprezz, δήλωσε ότι ήταν «πραγματικά καταστροφικό». «Πιστεύω ότι η καταδίκη θα αποτρέψει όλα τα άτομα που μπορεί να έχουν την [ίδια] ιδέα, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και να τη γλιτώσουν», δήλωσε.


Ο δράστης συνελήφθη την Τρίτη, αφού αναγνωρίστηκε από κάμερες ασφαλείας που είχαν εγκατασταθεί αφού είχαν προηγηθεί αντίστοιχα περιστατικά νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Η φαρμακοποιός δήλωσε ότι σημασία είχαν οι ασθενείς και ότι είχε μιλήσει με κάποιους που δεν είχαν ακόμη καταφέρει να ξανακλείσουν τα εμβόλιά τους. «Δεν καταλαβαίνω πώς είναι εύκολο γι' αυτούς να κάνουν νέα κράτηση, επειδή το κέντρο μας [είναι] εντελώς κλεισμένο μέχρι τα Χριστούγεννα», δήλωσε.

Πηγή: ethnos

 


NEWSLETTER