Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 11:30

ΗΠΑ: Μητέρα πυροβόλησε τα ανήλικα παιδιά της ενώ κοιμόντουσαν - Κλινικά νεκρά και τα δύο

Γράφτηκε από την


Μια 38χρονη μητέρα από την Πενσυλβάνια πυροβόλησε στο κεφάλι τα ανήλικα παιδιά της. Τα δύο αγόρια είναι κλινικά νεκρά. Η κατηγορούμενη αποπειράθηκε να δολοφονήσει και έναν γείτονα.


Δύο αγόρια από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη, όντας κλινικά νεκρά, αφότου η μητέρα τους τα πυροβόλησε στο κεφάλι την περασμένη Δευτέρα, ενώ κοιμόντουσαν στο σπίτι τους.

Τα αγόρια, ηλικίας 9 και 13 ετών, θα παραμείνουν στο νοσοκομείο έως ότου καταστεί δυνατή η δωρεά των οργάνων τους, δήλωσε εκπρόσωπος του εισαγγελέα της κομητείας Μπακς τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το nbcnews, οι αρχές κατέθεσαν στο τοπικό περιφερειακό δικαστήριο ότι η 38χρονη μητέρα των παιδιών, Trinh Nguyen, προσπάθησε επίσης να πυροβολήσει έναν γείτονά της, προτού τραπεί σε φυγή με ένα μίνι βαν.

Η Nguyen τέθηκε υπό κράτηση, περίπου τέσσερις ώρες αφότου οι αρχές δέχτηκαν κλήση από γειτονικό σπίτι, ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα. Η Nguyen κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τις αρχές.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ένας γείτονας ανέφερε ότι έφευγε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του, όταν η γειτόνισσά του τον πλησίασε με ένα κουτί με φωτογραφίες.

Η Nguyen ζήτησε από τον άνδρα να δώσει τις φωτογραφίες στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο συνεργάζεται ο γείτονας.

Λίγο μετά, η γυναίκα έστρεψε ένα περίστροφο στο πρόσωπό του και πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Ωστόσο, το όπλο δεν πυροβόλησε.

Ο γείτονας αφόπλισε την Nguyen. Αφού η Nguyen τράπηκε σε φυγή και ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία, οι αστυνομικοί έλεγξαν το σπίτι της και βρήκαν τα δύο παιδιά.

«Κατά την είσοδο και τα δύο αγόρια βρέθηκαν ακόμα ζωντανά στα κρεβάτια τους, με τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι», είπε στους δημοσιογράφους ο εισαγγελέας της κομητείας Μπακς Ματ Γουάιντραουμπ.

Η μητέρα εντοπίστηκε μέσα σε εκκλησία, λίγα μίλια μακριά και κρατείται.

Πηγή: news247