Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 22:08

Κύπρος: Νεκρός 27χρονος Οπλίτης - Τραυματίστηκε όταν έκανε άλμα από ελικόπτερο

Γράφτηκε από την
Κύπρος: Νεκρός 27χρονος Οπλίτης - Τραυματίστηκε όταν έκανε άλμα από ελικόπτερο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο, καθώς πέθανε ένας 27χρονος Οπλίτης, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά την διάρκεια άλματος από ελικόπτερο, στο πλαίσιο στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Παναγιώτης Γιαννιός είχε τραυματιστεί όταν πραγματοποίησε άλμα από ελικόπτερο στη θάλασσα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας την περασμένη Δευτέρα.

Για το τραγικό γεγονός διεξάγεται έρευνα τόσο από την Εθνική Φρουρά όσο και από την Αστυνομία Κύπρου, ενώ ο 27χρονος απεβίωσε το απόγευμα της Τετάρτης (29/6) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν.

Σημειώνεται ότι στις 12 Μαΐου, 27χρονη συμβασιούχος δεκανέας έχασε τη ζωή της έπειτα από δυστύχημα στο στρατόπεδο Κόρνου, όταν το τζιπ στο οποίο επέβαινε η ΣΥΟΠ μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη ανετράπη.

Επίσης, πριν από περίπου ένα χρόνο, 33χρονος Λοχαγός, άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από άσκηση, όταν, στην προσπάθειά του να καταρριχηθεί σε ειδική πλατφόρμα, το σχοινί που χρησιμοποιούσε, κόπηκε, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό πενήντα μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα.


NEWSLETTER