Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:59

ΗΠΑ: Γνωστή παρουσιάστρια αυτοκτόνησε γιατί βρήκε το εσώρουχο άλλης στο σπίτι της

Γράφτηκε από την
ΗΠΑ: Γνωστή παρουσιάστρια αυτοκτόνησε γιατί βρήκε το εσώρουχο άλλης στο σπίτι της

Φως στα αίτια της αυτοκτονίας της παρουσιάστριας Νέενα Πάκχολκ έδωσε μια έκθεση της αστυνομίας, που αποκαλύπτει πως λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή της έστειλε ένα μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του WAOW, Νέενα Πάκχολκ αυτοκτόνησε στις 27 Αυγούστου, μόλις 90 λεπτά μετά αφού είχε προχωρήσει στην αγορά ενός όπλου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο λόγος που η 27χρονη Νέενα Πάκχολκ αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της δεν ήταν γνωστός, ωστόσο, η Dailymail αποκάλυψε πως ένα μήνυμα που έστειλε στον αρραβωνιαστικό της Κάιλ Χάσε, έλυσε το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, η Νέενα έστειλε πριν αυτοκτονήσει έστειλε ένα μήνυμα στον αρραβωνιαστικό της, ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο "αυτόν τον πόνο". Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στην σχέση του, ενώ υπήρχαν και φήμες για απιστία από την μεριά του συζύγου της.

"Σ′ αγαπώ Κάιλ. Πάντα σε αγαπούσα και πάντα θα σε αγαπώ", του έγραψε σε μήνυμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. "Παρά το πόσο πολύ με κατέστρεψες, πάντα είχα ελπίδα. Λυπάμαι πολύ που σου το κάνω αυτό, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτόν τον πόνο".

Βρήκε το εσώρουχο μιας άλλης μέσα στο σπίτι της

Η νεαρή παρουσιάστρια είχε μιλήσει μάλιστα νωρίτερα σε μία φίλη της και της είχε δηλώσει πως όταν επέστρεψε στο σπίτι που συζούσε με τον αρραβωνιαστικό της βρήκε ένα εσώρουχο, το οποίο δεν ήταν δικό της, γεγονός που την διέλυσε ψυχολογικά.

Σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, οι αστυνομικοί και τα μέλη της οικογένειάς της κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την σώσουν.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της 27χρονης, το πρωί της 27ης Αυγούστου, καθώς ο Κάιλ Χάσε κάλεσε την αστυνομία όταν έλαβε το μήνημα από την σύντροφό του και ζήτησε να γίνει έλεγχος στο σπίτι, αλλά οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ αργά.

Μια μέρα νωρίτερα ένας καλή φίλη της παρουσιάστριας, την επισκέφτηκε και πήρε όλα τα όπλα που υπήρχαν στο σπίτι, φοβούμενη πως η ίδια θα έβαζε τέλος στην ζωή της. Όμως, εκείνη πήγε και αγόρασε νέο όπλο το πρωί που αυτοπυροβολήθηκε.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER