Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 22:20

Αργεντινή: Αγνοούμενος άνδρας εντοπίστηκε μέσα σε καρχαρία!

Γράφτηκε από την

Τα λείψανα ενός άνδρα που είχε εξαφανιστεί στη νότια Αργεντινή στις αρχές του Φεβρουαρίου, φαίνεται ότι εντοπίστηκαν μέσα σε καρχαρία που αιχμαλώτισαν ντόπιοι ψαράδες.

Η οικογένεια του 32χρονου Diego Barría, όπως ονομαζόταν ο αγνοούμενος, αναγνώρισε τα λείψανά του από ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που έφερε στο σώμα του και ήταν ακόμα ορατό, όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομικός που ήταν υπεύθυνη για την έρευνα, Daniela Millatruz.

Όπως μετέδωσε το abcnews, ο Barría εθεάθη τελευταία φορά κοντά στην ακτή της νότιας επαρχίας Chubut να οδηγεί το όχημά του, στις 18 Φεβρουαρίου. Το κατεστραμμένο όχημα εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά, στις 20 Φεβρουαρίου, σε μια παραλία κοντά στο Rocas Coloradas, χωρίς, όμως, να βρεθούν ίχνη του Barría. Άμεσα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του.
Το πρωί της Κυριακής (26/2), η κατάθεση δύο ψαράδων στην ακτοφυλακή φώτισε την υπόθεση. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, “ψάρεψαν τρεις καρχαρίες κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το όχημα του 32χρονου και καθώς τους καθάριζαν βρήκαν σε έναν από αυτούς ανθρώπινα λείψανα”.

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη στον 32χρονο με τις Αρχές να συνεχίζουν την έρευνα. Σημειώνεται ότι τα λείψανα θα υποβληθούν σε εξέταση DNA για να επιβεβαιωθεί και επισήμως ότι ανήκουν στον 32χρονο άνδρα.

Πηγή: www.koutipandoras.gr