Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 17:55

Δυστύχημα στα Τέμπη - Ερντογάν: «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη»

Γράφτηκε από την
Δυστύχημα στα Τέμπη - Ερντογάν: «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη»



Μήνυμα για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη απέστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε Κατερίνα Σακελλαροπούλου και Κυριάκο Μητσοτάκη - «Αισθάνομαι βαθιά θλίψη. Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων»

Μήνυμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρόεδρος Ερντογάν έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα και δήλωσε ότι είναι βαθιά θλιμμένος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα. Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για όσους έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα και ευχήθηκε περαστικά σε όσους τραυματίστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (1/3) το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 36 ανθρώπων. «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν χθες το βράδυ ως αποτέλεσμα ενός σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη γειτονική μας Ελλάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς εκείνων που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα, καθώς και στον λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Πηγή: reader.gr


NEWSLETTER