Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 19:08

Γερμανία: Διπλή ένοπλη επίθεση με τέσσερις νεκρούς – Ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Γερμανία: Διπλή ένοπλη επίθεση με τέσσερις νεκρούς – Ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί (βίντεο)

Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε διπλή ένοπλη επίθεση στη βόρεια Γερμανία. Στρατιωτικός ο φερόμενος ως δράστης.

Ένας στρατιώτης της Μπούντεσβερ είναι ύποπτος για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων κατά τη διάρκεια της νύχτας στο βόρειο γερμανικό κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή η αστυνομία και οι εισαγγελείς.

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε δύο οικίες, η μία στο Westervesede και η άλλη στο Bothel, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, με την αστυνομία του Ρότενμπουργκ και την εισαγγελία του Βέρντεν να εκδίδουν κοινή ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι ένα παιδί 3 χρονών ήταν μεταξύ των τεσσάρων πτωμάτων που ανακαλύφθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε δύο τοποθεσίες.

“Ο επί του παρόντος ύποπτος στρατιώτης της Μπούντεσβερ παραδόθηκε λίγο μετά τα εγκλήματα και συνελήφθη από αστυνομικούς”, ανέφεραν οι αρχές στην κοινή ανακοίνωσή τους.
Μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα, ωστόσο δεν αποκλείεται το κίνητρο να βασίζεται σε οικογενειακούς δεσμούς.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER