Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 22:43

Αντιγήρανση προσώπου: Απλές συμβουλές για να καθυστερήσετε τις ρυτίδες

Γράφτηκε από την

 

Σε κάθε δεκαετία της ζωής, τα σημάδια του χρόνου φαίνονται διαφορετικά στο πρόσωπο και το σώμα.

Η κατάλληλη θεραπεία ρυτίδων έκφρασης και για την χαλάρωση προσώπου φροντίζουν για την αντιγήρανση. Τι μπορείτε να κάνετε πριν επιλέξετε τη θεραπεία αντιγήρανσης που σας ταιριάζει;

Υιοθετήστε κάποιες στρατηγικές για να δείτε σημάδια του γήρατος να εξαφανίζονται!

Υγιεινή διατροφή και άσκηση

Σίγουρα το έχετε χιλιοακούσει, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να κάνετε υγιεινή διατροφή, η οποία έχει αντίκτυπο στο δέρμα σας. Αναπόσπαστο μέρος της διατροφής είναι οι αντιοξειδωτικές τροφές και πιο πολύ τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ευεργετικά είναι και τα αποτελέσματα από την συστηματική άσκηση, όπου ισορροπεί την οστική πυκνότητα και συμβάλει στην ανανέωση νέων κυττάρων. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το αίσθημα ευεξίας που δημιουργεί.

Κοιμηθείτε καλά και πιείτε όσο νερό μπορείτε

Κοιμηθείτε 7-8 ώρες την ημέρα. Ο ύπνος είναι πηγή νεότητας και παράλληλα με το νερό θα ενυδατώσει τον οργανισμό σας και θα συμβάλλει στη αποβολή τοξινών.

Φορέστε αντηλιακό χειμώνα - καλοκαίρι

Ο ήλιος προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, δίνοντας μία ξηρή και άτονη όψη. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι πολλές από τις ρυτίδες προκαλούνται από τον ήλιο. Επιλέξτε μία ποιοτική αντηλιακή κρέμα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο.

Πείτε όχι στο αλκοόλ και στα προϊόντα καπνού

Το αλκοόλ βλάπτει το συκώτι, ενώ το τσιγάρο «θαμπώνει» το δέρμα και αφυδατώνει την επιδερμίδα σας. Είναι από τις χειρότερες συνήθειες και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να τις ακολουθείτε.

Αν κατά τα άλλα, θεωρείτε ότι ήρθε ή ώρα να επιλέξετε μία από τις αισθητικές θεραπείες βελτίωσης και ανανέωσης της επιδερμίδας σας, επιλέξτε την προτεινόμενη και αποτελεσματική αντιγήρανση προσώπου των Medical Anti - Aging Center. Δοκιμασμένες θεραπείες μεσοθεραπείας FILLERS υαλουρονικού οξέος, Dysport botox, σε πολύ καλές τιμές.

Δείτε περισσότερα στα δερματολογικά ιατρεία αισθητικής ιατρικής Medical Antiaging Center.