Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 16:51

Forthright: Ηγέτιδα εταιρεία στο Ιατρικό Marketing

Γράφτηκε από την
Forthright: Ηγέτιδα εταιρεία στο Ιατρικό Marketing

 

Το ιατρικό marketing δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια για να καλύψει δύο μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν με τις νέες τεχνολογίες και την αλλαγή του τρόπου που ο κόσμος αναζητεί πληροφορίες για την υγεία του.

Η πρώτη ανάγκη είναι αυτή των ασθενών να αναζητήσουν έγκυρες ιατρικές πληροφορίες μέσω του διαδικτύου και των social media και η δεύτερη ανάγκη είναι αυτή των ιατρών να μοιραστούν με τους ασθενείς τις γνώσεις για ιατρικά ζητήματα και να αναδείξουν τον επιστημονικό τους τρόπο με κατανοητό και αξιοπρεπή τρόπο.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους ιατρούς όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο έντονος και πιο απαιτητικός. Με την πάροδο του χρόνου αυτό θα εντείνεται ακόμα περισσότερο.

Πυρήνας όλων των ενεργειών του ιατρικού marketing πλέον είναι η ιστοσελίδα. Συνεπώς το πρώτο πράγμα που ξεκινάμε είναι με την κατασκευή της ιστοσελίδας και το on site seo.

Στη Forthright όλες οι ιστοσελίδες των ιατρών αναδεικνύουν 3 σημαντικούς πυλώνες:

  • Το επιστημονικό τους έργο
  • Το χαρακτήρα και το ήθος τους
  • Αληθινά περιστατικά και μαρτυρίες ασθενών

Στόχος μας είναι ο ασθενής να έχει επιλέξει ήδη τον ιατρό – χειρουργό για το πρόβλημα του, γνωρίζοντας τον ιατρό από την διαδικτυακή του προβολή, και στη συνέχεια μέσα από το δια ζώσης ραντεβού του με τον ιατρό, να επιβεβαιώσει την απόφαση του.

Η στρατηγική των πελατών μας στήνετε εξ ‘ολοκλήρου από εμάς, πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες και με βάση τους στόχους που έχουν θέσει, παρακολουθώντας τα στατιστικά και τα αποτελέσματα που επιφέρει η κάθε ενέργεια.

 

H Digital Account Specialist της εταιρείας Forthright Δανάη Θάνου μας απαντάει σε όσα θέλουμε να ξέρουμε σχετικά με το Ιατρικό Marketing και το μέλλον της εταιρείας

Πώς είναι η συνεργασία με τους ιατρούς ;

Σαν χειρουργείο. Πρέπει όλα να γίνονται με ακρίβεια και τυπικότητα για ένα άριστο και επιτυχημένο αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερο μέρος των πελατών είναι χειρουργοί και μάλιστα επιτυχημένοι. Σκοπός της στρατηγικής που έχουμε στήσει είναι η αύξηση των ραντεβού τους, αλλά και των αριθμών των χειρουργείων που κλείνουν.

Εάν κάτι μας χαρακτηρίζει λοιπόν είναι η συνέπεια  και η προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που πάντα είναι ανάλογο με τις απαιτήσεις του ιατρού!

 

Γιατί κάποιος ιατρός να εμπιστευτεί την Forthright ;

Ο ιατρός που θέλει πραγματικά να επιτύχει και να έχει μακροχρόνιους συνεργάτες, δεν έχει άλλη επιλογή πρακτικά!

Αφενός συνεργαζόμαστε με κορυφαία ονόματα στο χώρο της υγείας και αφετέρου οι συνεργασίες μας με τους περισσότερους είναι μακροχρόνιες. Έχουμε πελάτες που ξεκινήσαμε μαζί και πετυχαίνουμε μαζί! Αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι μέσα από την επιτυχία του πελάτη σου πετυχαίνεις κ εσύ ο ίδιος. Ουσιαστικά ως digital agency εμείς προβάλλουμε στον ασθενή όλα όσα κάνουν τον εκάστοτε ιατρό να ξεχωρίζει από τους υπολοίπους.

 

Πού θεωρείς ότι οφείλεται η επιτυχία της Forthright;

Πίσω από κάθε επιτυχία για εμένα κρύβεται ο ανθρώπινος παράγοντας, δηλαδή η ομάδα της Forthright. Η ομάδα της Forthright απαρτίζεται από νέους ανθρώπους αλλά ώριμους επαγγελματίες. Η όρεξη για νέες προκλήσεις, το πάθος για επιτυχίες και η θετική ενέργεια ανάμεσα στα μέλη της ομάδας είναι μερικά μόνο από τα εφόδια για να συνεχίσει η ανοδική πορεία της εταιρείας.

 

Ποιοι είναι οι στόχοι της Forthright για το νέο έτος ;

Οι στόχοι της Forthright είναι να συνεχιστεί η ανοδική της πορεία, με αναλλοίωτο το χαρακτήρα της. Θέλουμε πολύ να μεγαλώσουμε αριθμητικά σε άτομα με νέους συναδέλφους και πελάτες που θα αγαπήσουν την κουλτούρα της εταιρείας και θα μπορέσουν μέσω αυτής να κατακτήσουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Ακόμη ένας στόχος που ήδη έχει ξεκινήσει να υλοποιείται είναι η επέκταση των υπηρεσιών της Forthright εκτός συνόρων, έχοντας ξεκινήσει συνεργασίες με Έλληνες ιατρούς της Μ. Βρετανίας. Η Forthright θέλουμε πέρα από ηγέτιδα εταιρεία στο ιατρικό Marketing στην Ελλάδα να κατακτήσει τη θέση της και σε άλλες χώρες, με πρώτο σταθμό τη Μεγάλη Βρετανία.

Στα πλαίσια αυτά, με το νέο έτος έρχεται και μία νέα πρόκληση για μας εμάς, αυτή της διοργάνωσης των Medical Recognition Awards. Η ιδέα για τα βραβεία γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη μας να αναδείξουμε το σπουδαίο επιστημονικό δυναμικό που έχει η Ελλάδα στο τομέα της υγείας. Θέλουμε να δει ο κόσμος αυτό που εμείς βλέπουμε μέσα από τη συναναστροφή μας με τους πελάτες ιατρούς, το τεράστιο έργο τους και τις καθημερινές δυσκολίες.

Τα βραβεία θα λάβουν χώρα σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, το Hilton. Καλούμε λοιπόν όλους τους ιατρούς να λάβουν μέρος διαβάζοντας τους όρους συμμετοχής. Πέρα από την προσωπική τους ανάδειξη, αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμβάλλουν στην οικονομική ευημερία ενός πολύ σπουδαίου συλλόγου, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διανεμηθεί στο σύλλογο.


NEWSLETTER