Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 22:52

Απόκτησε το κορμί των ονείρων σου με τη Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo

Γράφτηκε από την


Αν στις αποφάσεις για τη νέα χρονιά έβαλες ως στόχο να βγεις νικήτρια στη μάχη με το επίμονο τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα, η επιστήμη σου προσφέρει την πλέον αποτελεσματική λύση για να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου γρήγορα, ανώδυνα και αναίμακτα!

Τι είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση Smartlipo;

Αποτελεί την πιο σύγχρονη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας. Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης με Laser Smartlipo υπόσχεται άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, αντίστοιχα αυτών της κλασικής χειρουργικής λιποαναρρόφησης, χωρίς όμως την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο ενός χειρουργείου. Πραγματοποιείται με ασφάλεια στον χώρο του δερματολογικού ιατρείου, υπό τοπική αναισθησία, χωρίς νυστέρι και τομές.

Η διαδικασία είναι απλή. Αρχικά, γίνεται χορήγηση τοπικής αναισθησίας απευθείας στην περιοχή όπου εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος. Στη συνέχεια, η οπτική ίνα του Laser Smartlipo εισέρχεται μέσω μιας εξαιρετικά μικρής οπής στον υποδόριο ιστό, διασπώντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντας τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Ταυτόχρονα η θερμική ενέργεια του Laser διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις των λιποκυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος. Στο τελικό στάδιο το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής και ατραυματικής κάνουλας επιτυγχάνοντας άμεση μείωση πόντων.

Πόσες επαναλήψεις χρειάζεται;

Συνήθως μια συνεδρία 1-2 ωρών είναι αρκετή, ανάλογα με την έκταση της περιοχής και το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι πως δεν υπάρχουν τομές και ράμματα και έτσι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και την εργασία του άμεσα, χωρίς πόνο.

Πού εφαρμόζεται;

Η Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo εφαρμόζεται με ασφάλεια σε όποια περιοχή παρατηρείται πλεονάζον τοπικό λίπος όπως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα ψωμάκια, τα μπράτσα και οι γάμπες, καθώς και σε πιο δύσκολες περιοχές όπως τα γόνατα και το διπλοσάγονο, στις οποίες μέχρι πρότινος δεν μπορούσαμε να επέμβουμε. 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 11 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο  info@cosmeticdermamedicine.gr και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιάς: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσός: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr