Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 18:20

Κοροναϊός: Στο Αττικόν με ασθενοφόρο άνδρας με ύποπτα συμπτώματα

Γράφτηκε από την
Κοροναϊός: Στο Αττικόν με ασθενοφόρο άνδρας με ύποπτα συμπτώματα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο Αττικόν από νέο ύποπτο περιστατικό που μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εξετάστηκαν πάνω από 200 περιστατικά.

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται για άλλη μία φορά το προσωπικό του Νοσοκομείου Αττικόν καθώς άλλο ένα ύποπτο περιστατικό μεταφέρεται προς εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr πρόκειται για άνδρα από τον Πειραιά ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και εμφάνισε τις τελευταίες ώρες ύποπτα συμπτώματα.

Ο ίδιος και η οικογένειά του ενημέρωσαν τις αρχές, γι αυτό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πραγματοποιεί τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Αττικόν που είναι ένα από τα Νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

Σε απομόνωση στο Σωτηρία

Στο μεταξύ από τη Δευτέρα νοσηλεύεται άλλο ένα ύποπτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Σωτηρία σε απομόνωση. Οι αρμόδιοι έχουν αποστείλει δείγμα προς εξέταση στο εξειδικευμένο εργαστήριο ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα κοροναϊού ή για άλλη μία περίπτωση γρίπης.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο ethnos.gr, ότι τις τελευταίες ημέρες λόγω και της ανησυχίας που υπάρχιε στους πολίτες, έχουν εξετασθεί και μεταφερθεί σε Νοσοκομεία της Αττικής πάνω από 200 περιστατικά τα οποία όμως απεδείχθησαν ή απλά κρυολογήματα ή γρίπη.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER