Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 08:29

Ειδικά μέτρα στο ΤΟΜΥ Καλαμάτας λόγω κορονοϊού

Γράφτηκε από την
Ειδικά μέτρα στο ΤΟΜΥ Καλαμάτας λόγω κορονοϊού

 

 

Λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού από σήμερα η είσοδος στους χώρους της Μονάδας Υγείας (Κέντρο Υγείας – ΤΟΜΥ) Καλαμάτας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κεντρική είσοδο του κτηρίου, επί της οδού Πλάτωνος.

Επίσης, από την προσεχή Δευτέρα, στο πλαίσιο αποφυγής εξάπλωσης του ιού, ο χώρος των ραντεβού με τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεότερης ανακοίνωσης. Τα ραντεβού με τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας θα κλείνονται μόνο τηλεφωνικά στους αριθμούς: 14900, 14554, 14774 και 14874.

Στην ίδια ανακοίνωση της Μονάδας Υγείας Καλαμάτας εφιστάται η προσοχή για όσους έχουν πυρετό, βήχα, δύσπνοια, πονόλαιμο και τις τελευταίες 14 ημέρες πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων είχαν: α) Στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2. β) Ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες από τον SARS-CoV-2 περιοχές με βάση τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση συστήνεται η άμεση επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 210 5212054 και όχι επίσκεψη σε χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του ΕΟΔΥ.


NEWSLETTER