Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 17:15

Επτά γιατροί θετικοί στον κορονοϊό στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας

Γράφτηκε από την
Επτά γιατροί θετικοί στον κορονοϊό στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας

Το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τα περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συναγερμός στη Λάρισα, καθώς υπάρχουν νέα κρούσματα κορονοϊού σε γιατρούς, με βάση τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι χθες είχαν εντοπιστεί τέσσερα θετικά κρούσματα γιατρών στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, δύο ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και άλλοι δύο στο Γενικό νοσοκομείο.

Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (5 στο ΠΓΝΛ και 2 στο ΓΝΛ). Εν τω μεταξύ, έως το απόγευμα σήμερα της Τετάρτης αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από το περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το ΓΝΛ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Υπουργείο Υγειας ευρεία σύσκεψη του Βασίλη Κικίλια με όλους τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας με θέμα τον καλύτερο συντονισμό απέναντι στον κορονοϊό. Στη σύσκεψη συμμετέχουν τόσο ο διοικητής του ΠΓΝΛ Δημήτρης Κοτσικονούρης, όσο και ο νέος διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER