Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 12:34

Δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους και απόρους

Γράφτηκε από την
Δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις σε ανασφάλιστους και απόρους

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους θα πραγματοποιούν εθελοντές καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στα δημοτικά ιατρεία (Σόλωνος 78) του Δήμου Αθηναίων, στο διάστημα 29 Φεβρουαρίου-4 Μαρτίου 2016, και ώρες 09:00-12:00. (Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού, τηλ. επικοινωνίας: 2103626587).

 

Οι εξετάσεις γίνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και ως συνέχεια της κοινής προσπάθειας των δύο φορέων, για την προαγωγή και πρόληψη υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα.

Κατά το παρελθόν και σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει διενεργήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις, εξετάζοντας εκατοντάδες πολίτες που δεν έχουν ασφάλιση ή που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ Στέφανος Φούσας, με αφορμή τις εξετάσεις στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Αθηναίων, δήλωσε: «Είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας με τον δήμο Αθηναίων σε μια διαρκή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς- τόσο στην Αττική τόσο και στην περιφέρεια, για την προστασία της ανθρώπινης υγείας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER