Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 00:51

Τραυματισμός τσιγγάνου σε τροχαίο στην Αθηνών

Γράφτηκε από την

 

 

Ενας 35χρονος τσιγγάνος τραυματίστηκε χθες το βράδυ, ύστερα από τροχαίο που έγινε στην οδό Αθηνών. Ενας "σκαραβαίος" που ήταν παρκαρισμένος έξω από το κατάστημα "Flowerland" τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε, όταν σε αυτόν προσέκρουσε διερχόμενο ΙΧ.

Ο ιδιοκτήτης του "σκαραβαίου" είχε σταματήσει στο σημείο για να πάρει λουλούδια από το "Flowerland". Την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν μέσα στο μαγαζί, ένα διερχόμενο ασημί ΙΧ χτύπησε πάνω στο σταθμευμένο του όχημα με αποτέλεσμα να το ρίξει πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος, η οποία υπέστη - όπως και το αυτοκίνητο - μεγάλη ζημιά. Ο "σκαραβαίος" μάλιστα χτύπησε και διερχόμενο νεαρό τσιγγάνο. Να σημειωθεί ότι 3 παιδάκια και δύο ακόμη συγγενείς του, περπατούσαν ακριβώς από πίσω του.

Το γεγονός και ο δυνατός κρότος τάραξε όλη τη γειτονιά, η οποία έσπευσε να βοηθήσει τον τραυματία. Το ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως σύμφωνα με τους περίοικους και ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου του έγιναν ράμματα γιατί είχε 3 θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Γ. Σαρ.


NEWSLETTER