Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 20:55

Αυτοκτόνησε 17χρονος Αλβανός στη Βέργα

Γράφτηκε από την
Αυτοκτόνησε 17χρονος Αλβανός στη Βέργα

Ενα 17χρονο αγόρι από την Αλβανία βρέθηκε χθες το πρωί απαγχονισμένο στη Βέργα. Δίπλα σχεδόν από το σπίτι του, κοντά στην παραλία, έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας το κορδόνι της μπλούζας του.
Το τραγικό αυτό θέαμα αντίκρισε πρώτος ένας Αλβανός γείτονας της οικογένειας του παιδιού, στις 7 το πρωί, καθώς κατέβαινε για ψάρεμα προς την παραλία πίσω από το βενζινάδικο και το ξενοδοχείο που βρίσκονται στο ύψος του δρόμου που ανεβαίνει στη Βέργα.
Η αιτία θανάτου του παιδιού ήταν η "εγκεφαλική ανοξία συνεπεία απαγχονισμού διά βρόχου", όπως δήλωσε μιλώντας στην "Ε" ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Την ίδια στιγμή όμως οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του νεαρού, ο οποίος βρισκόταν μόλις 3 χρόνια στην Ελλάδα, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το γελαστό αυτό αγόρι έδωσε τέλος στη ζωή του.
"Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί. Είπε καληνύχτα, τον καληνύχτισα κι εγώ κι έφυγε… Δεν έδειχνε πως δεν ήταν καλά. Μια χαρά φαινόταν", λέει ένας από τους φίλους του.
Για τον πάντα χαμογελαστό νεαρό μίλησε και ο ξάδερφός του, φανερά συγκλονισμένος από το τραγικό νέο: "Δε μου είχε πει κάτι. Γενικά κουβεντιάζαμε, αλλά δεν είχε δείξει να τον απασχολεί κάτι τόσο πολύ", μας είπε βουρκωμένος.
Ο 17χρονος δούλευε μεροκάματο κάθε φορά που έβρισκε δουλειά. Οπως μάθαμε από ομοεθνείς του που τα σπίτια τους είναι στην ίδια γειτονιά, ζούσε εδώ με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Συχνά βρισκόταν κοντά τους και η μητέρα, η οποία μοίραζε το χρόνο της και στην Αλβανία όπου μεγαλώνουν δύο αδελφές του αγοριού.


NEWSLETTER