Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 20:21

35χρονος στη Θουρία έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο για να κάψει την Ουκρανή σύζυγό του

Γράφτηκε από την

Την 32χρονη Ουκρανή σύζυγό του αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή μέσα σε αυτοκίνητο στη Θουρία ένας 35χρονος Ελληνας, κάτοικος και επαγγελματίας στην περιοχή, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
Η γυναίκα, που κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα και να σβήσει τη φωτιά από τα ρούχα και το σώμα της με τη βοήθεια γειτόνων της, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρά εγκαύματα αλλά εκτός κινδύνου.
Το συμβάν έγινε στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στη Θουρία. Ο 35χρονος είχε παντρευτεί την εντυπωσιακή -όπως λένε οι ντόπιοι- Ουκρανή πριν από 1 μήνα περίπου με πολιτικό γάμο. Από τότε όμως οι καβγάδες τους ήταν καθημερινοί και εντείνονταν. Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έπειτα από έναν ακόμα τσακωμό, ο άντρας περιέλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητο του πατέρα του, έβαλε μέσα με το ζόρι τη γυναίκα του και του έβαλε φωτιά.
Η γυναίκα κατάφερε να βγει και, ενώ καιγόταν, έβγαλε τα ρούχα της κι έπεσε στο έδαφος για να σβήσει τη φωτιά και να γλυτώσει. Γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν κι έσβησαν τη φωτιά. Ο δράστης στο μεταξύ εξαφανίστηκε και καταζητείται.
Οπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα ήταν και τυχερή μέσα στην ατυχία της, γιατί το αυτοκίνητο κύλησε με κίνδυνο να την παρασύρει και να την κάψει. Μάλιστα, οι ίδιοι επεσήμαναν ότι ενώ το αυτοκίνητο καιγόταν, έγιναν κι εκρήξεις.


NEWSLETTER