Τετάρτη, 23 Μαϊος 2012 19:44

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο την Παρασκευή (25/5) στο Αστρος Κυνουρίας

Γράφτηκε από την
Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο την Παρασκευή (25/5) στο Αστρος Κυνουρίας

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει την Παρασκευή (25-5-2012) και ώρα 20:00’, στο Ίδρυμα «Ζαφείρη» στο Άστρος Κυνουρίας, Ημερίδα με κανόνες για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο ( Cyber Bullying ).

Η Ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Στόχος είναι οι γονείς να μπορέσουν να κατανοήσουν το διαδίκτυο και να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους νέους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα μπορέσουν μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή τους να ενημερωθούν, από τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αστυνομικό Διευθυντή Εμμανουήλ Σφακιανάκη, καθώς και από εξειδικευμένους Αξιωματικούς, για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση τους σε αυτό.


NEWSLETTER