Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 09:31

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/10)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μιας «προδοσίας» ή μιας υπονομευτικής δράσης σε βάρος σου, είτε σε μια συνεργασία είτε σε πιο προσωπικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις «κόλπα» και τεχνάσματα, προκειμένου να παραπλανήσεις τους άλλους κι εδώ βέβαια το ζήτημα είναι ποιος θα πέσει πρώτος στην παγίδα του άλλου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την συνδρομή του αστρικού Ποσειδώνα, ο Άρης στον Ζυγό ρίχνει ομίχλη στα εργασιακά σου και το κυρίως πρόβλημα έχει να κάνει με άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε κλέψουν. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας «κομπίνας», γι’ αυτό μην είσαι «αφελής», ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους/ες που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Ζυγό κινείται σε… φαντασιακό πεδίο, κάτι που μπορεί να σου προσφέρει πολύ αισθησιακές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη πλευρά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι.. άλλο συμβαίνει από αυτό που δηλώνεται κι είναι από τις φορές που η διαίσθησή σου είναι εύστοχη, έστω κι αν δεν μπορείς να αποδείξεις τα συμπεράσματά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον αστρικό Άρη να «βλέπει» τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το πρώτο για το οποίο οφείλεις να προνοήσεις είναι η ασφάλεια του χώρου σου, αφού μπορεί να γίνει στόχος διαρρηκτών ή ατόμων που σχεδιάζουν κάτι δόλιο σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Τσέκαρε επίσης για διαρροές υγρών ή αερίων, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί και μια επείγουσα απεντόμωση. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Άρη στον Ζυγό να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, όλα μπορεί να σου παρουσιάζονται «ιδανικά», καλό είναι όμως να είσαι αρκετά υποψιασμένος/η, αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στα κρυφά και καλό είναι να «ξετρυπώσεις» όποιον/α σου κάνει τον καλό με σκοπό να σε «αποκοιμίσει» και να σε κλέψει! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με τον Ποσειδώνα να κάνει αισθητή την παρουσία του, ουσιαστικά καλείσαι να επικεντρωθείς σε καλλιτεχνικές δράσεις, αφήνοντας κάθε τι πρακτικό για μια άλλη ημέρα. Βέβαια, από την μια πλευρά, ο Άρης στον Ζυγό σε βοηθά να κρύψεις εισοδήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από «λαθραίες» συναλλαγές. Από την άλλη ωστόσο, είναι βέβαιο το ότι περιβάλλεσαι από απατεώνες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου κινείται στον αστερισμό του λάθους ή της απάτης, κάτι βέβαια που έχει τα υπέρ και τα κατά του για σένα αφού όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που δεν θες να φανερωθούν, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας», που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις τελικά συμφέροντα άλλων. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Μπορείς να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Υπάρχει λοιπόν μια «σκηνοθεσία» και ένα άφθονο παρασκήνιο σε όσα συμβαίνουν γύρω σου, σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που προέχει είναι το να μην προβείς σε κάποια καθοριστική κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Άρη στον Ζυγό να σε χρίζει «σταυροφόρο», μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα χειραγώγησης από «αόρατους κύκλους» που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες, ώστε να καρπωθούν οφέλη χωρίς να φαίνεται πουθενά! Ίσως μάλιστα να ενθαρρυνθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία άλλα πρεσβεύει και στοχεύει επισήμως κι άλλα πράττει. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ζυγό σε προειδοποιεί ότι αν αρχίσεις να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες στην καριέρα σου, σίγουρα στην πορεία θα νιώσεις προδομένος από τις εξελίξεις. Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις μια μεγάλη διάψευση, μην προβείς σε μια σημαντική πράξη που καθορίζει τη μελλοντική σου πορεία. Από την άλλη βέβαια είναι πιθανό να αποκαλύψεις μια κομπίνα που γίνεται σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Όσο «ειδυλλιακά» κι αν δείχνουν κάποια πράγματα, κράτησε την ωραία ατμόσφαιρα, χόρεψε και φαντασιώσου αλλά… μέχρι εκεί! Μπορεί βέβαια κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους, αν όμως πρόκειται απλά για εμψυχωτικές ενέργειες, το σύμπαν είναι μαζί σου. Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις σου, αφού υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αποπροσανατολιστείς αλλά και να χάσεις πράγματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Άρη στον Ζυγό να «κλέβει» στα οικονομικά σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού το πιθανότερο είναι να σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, έχε τον νου σου στα κάθε λογής «αρπακτικά». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER